Tekkeköy'de Heyelan - Son Dakika
Yerel

Tekkeköy'de Heyelan

Tekkeköy\'de Heyelan

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde etkili olan yoğun yağışların ardından meydana gelen toprak kayması ve evlerdeki çatlaklarla ilgili harekete geçen Büyükşehir ve Tekkeköy Belediyesi ekipleri durum tespiti yaptı.

14.04.2015 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde etkili olan yoğun yağışların ardından meydana gelen toprak kayması ve evlerdeki çatlaklarla ilgili harekete geçen Büyükşehir ve Tekkeköy Belediyesi ekipleri durum tespiti yaptı.

Bir haftadır etkili olan yoğun yağışların ardından Tekkeköy'ün birçok yerinde heyelan meydana geldi. Yağışlardan dolayı bazı evlerde ve yollarda da büyük çatlaklar oluştu. İlçedeki yollara ve evlerin üzerine akan toprak kitleleri yağmurların dinmesinin ardından Tekkeköy Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından kaldırıldı.

Toprak kayması ve heyelan yaşanan bölgelerde incelemelerde bulunan Tekkeköy Belediye Başkan Yardımcısı Özkan Karakaya, "İlçemizin birçok bölgesinde özellikle yüksek ve yamaç alanlarda aşırı yağışların ardından toprak kayması gibi maddi hasarlı olumsuzluklar yaşandı. Ekiplerimiz yağışların dinmesinin ardından gerekli çalışmaları yaparak vatandaşları etkileyecek tüm sorunları ortadan kaldırdı. Ayrıca Büyükşehir Belediyemizin ekipleri ile bölgeyi karış karış gezerek, heyelan sonucu oluşan hasarları tespit ettik. Acil olan sorunları hemen çözdük ve yapılması gereken çalışmaları, önlemleri planladık" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekkeköy'de Heyelan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement