Tekkeköy'de Öğretmenler Günü Programı - Son Dakika
Yerel

Tekkeköy'de Öğretmenler Günü Programı

Tekkeköy\'de Öğretmenler Günü Programı

Tekkeköy Belediyesi, “Öğretmenler Günü” dolayısıyla İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde “24 Kasım Öğretmenler Günü”ne özel bir program düzenledi.

25.11.2015 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekkeköy Belediyesi, "Öğretmenler Günü" dolayısıyla İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde "24 Kasım Öğretmenler Günü"ne özel bir program düzenledi.

Tekkeköy Düğün Salonu'nda düzenlenen Öğretmenler Günü programına Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Küçük, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yalçınkaya, İlçe Milli Eğitim şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve aileleri katıldı. Öğretmenlerin yoğun ilgi gösterdiği gecede günün anlam ve önemini içeren konuşmaların ardından okullar arası spor turnuvaları ile okullar arasında yapılan yarışmalarda dereceye giren gruplara ve öğrencilere Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Küçük, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yalçınkaya tarafından madalya, plaket ve ödülleri takdim edildi. Geceye katılan tüm öğretmenlere ayrıca Tekkeköy Belediyesi tarafından hazırlanan hediyeler verildi.

"ÖĞRETMENLERİMİZİN EMEĞİ HİÇ BİR DEĞER ÖLÇÜTÜ İLE ÖLÇÜLEMEZ"

Gecede bir konuşma yapan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Öğretmenlik çok mukaddes bir hizmet mesleğidir. Öğretmenler bir insanı kurtarmanın, bir medeniyeti kurtarmak kadar önemli olduğunun bilinciyle hareket ederek kendilerine emanet edilen öğrencilerini günün şartlarına uygun her türlü bilgi ve becerilerle donatarak geleceğe hazırlamaktadır. Gelecek nesillerin mimarı öğretmenlerimizin değeri hiçbir maddi değer ölçütü ile ölçülemez. Bizler öncelikle eğitime kendini adayan eğitimcilerimizi sevip saymalı ve onlara gereken değeri vermeliyiz. Şunu asla unutmamalıyız ki bir toplum eğitimcisine ne kadar değer verirse geleceğine de o derece güvenle bakar. Bu nedenle eğitime ve eğitimciye destek, her zaman öncelikli hedeflerimiz arasında olmuştur. Gelecek nesillerimizi yetiştirecek olan öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu anlamlı günde öğretmenlerimiz ile bir araya gelip onların bu güzel gününe ortak olduk. Tüm öğretmenlerimizin tekrar tekrar 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlu olsun" dedi.

Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Küçük'ün konuşmalarının ardından gece yemek ikramı ve öğretmenlerin oluşturduğu müzik grubu tarafından hazırlanan türkülerle devam etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekkeköy'de Öğretmenler Günü Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement