Tekkeköy'e "Sevgi Tekkesi" - Son Dakika
Yerel

Tekkeköy'e "Sevgi Tekkesi"

Tekkeköy\'e "Sevgi Tekkesi"

Tekkeköy Belediyesi tarafından 15 ayda restorasyonu tamamlanan ve “Sevgi Tekkesi” ismi verilen kafe-restoran işletmesinin açılışı yapıldı.

15.08.2015 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekkeköy Belediyesi tarafından 15 ayda restorasyonu tamamlanan ve "Sevgi Tekkesi" ismi verilen kafe-restoran işletmesinin açılışı yapıldı.

Tekkeköy Belediyesi'nce restore edilen 400 m2 kapalı, 400 m2 açık alanı olan 300 kişi kapasiteli "Sevgi Tekkesi" için açılış töreni düzelendi. Açılışta konuşma yapan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, yaptıkları çalışmalar ile ilçede yeni bir değişim ve dönüşüm çabasına girdiklerini söyledi. Togar, "Bu bir bayrak ve hizmet yarışıdır. Çok uzun bir siyasi uğraştan sonra bu ilçeye hizmet etmek için göreve geldik. Bizler istiyoruz ki sizlerin bize gösterdiğiniz güvenin ve teveccühün karşılığını boş çıkarmayalım. Bu ilçenin tarihine damga vuracak çalışmalarla tarihin doğduğu bir ilçeyi Samsun'un 17 ilçesiyle ve merkeziyle buluşturmak ve Türkiye'ye tanıtmak için bir dizi çalışmanın içerisinde bulunalım. Tekkeköy, merkeziyle, beldeleriyle bir değişim ve dönüşüm içerisinde. Böyle güzel bir tesisin bir benzerini de yakın zamanda Kutlukent'te hayata geçireceğiz. Tekkeköy'de güzel tesislerimiz var. Bunların değişimi ve dönüşümü için de çalışmalar içindeyiz. Biz bu projeleri ortaya koyarken yeni bir şeyler üretmek için çaba sarf ettik. Bizden önce yapılan tesislerden daha ziyade yenilerini yapmamız gayretinde olmamızı söylediler ama ben şahsen katılmadığımı ifade ettim. Arkadaşlarım da beni kırmadı ve kabul etti. Öncellikle yapılmamış, yarım kalmış ve tamamlanmak üzere olan bütün eserleri bitirip hizmete sunmak bizim görevimiz. Buralardan ilki bu tesistir. Burasını derleyip toparladık ve hizmetinize sunduk. Buraya akşamları ziyaret ettiğimde Tekkeköy'de ilk kez gördüğüm yüzlere şahit oluyorum. Bu da bana ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Bu tesis bütün hemşehrilerimize hayırlı olsun" dedi.

KÖKTAŞ: "BU DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜMÜ GÖRMEK BİZE GURUR VERİYOR"

AK Parti'li belediye başkanı sayesinde Tekkeköy'de değişim ve dönüşüm yaşandığını belirten AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Ne demiştik seçim meydanlarında? 'AK Parti'li bir belediye başkanını iş başına getirin. Tekkeköy'ün ismi Tekkeköy olarak kalsın ama Tekkeköy, şehirleşsin, modernleşsin. Vatandaşların dışarıya çıktığında rahat nefes alacağa mekanlara kavuşsun'. Hamd olsun bu değişim ve dönüşümü görmek bize gurur veriyor. Bu tesis Tekkeköy'e hayırlı olsun. AK Parti'li bir belediye başkanını görev başına getirerek Tekkeköy'ün makus talihini değiştiren siz hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ondokuz Mayıs Mahallesi Lojmanlar mevkisinde bulunan tesisin açılış programına ayrıca AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör, 62 mahallenin muhtarı ve ilçe sakinleri katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekkeköy'e 'Sevgi Tekkesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement