Tekkeköy Feshane'de Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Tekkeköy Feshane'de Tanıtıldı

Tekkeköy Feshane\'de Tanıtıldı

Samsun Toplum Kuruluşları Federasyonu (SAMKON) tarafından İstanbul Feshane’de düzenlenen ’8. Samsun Tanıtım Günleri’ne katılan Tekkeköy Belediyesi ilgi odağı oldu.

04.04.2015 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Toplum Kuruluşları Federasyonu (SAMKON) tarafından İstanbul Feshane'de düzenlenen '8. Samsun Tanıtım Günleri'ne katılan Tekkeköy Belediyesi ilgi odağı oldu.

Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Küçük ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ın da katıldığı etkinlikte Tekkeköy standı ziyaretçilerin beğenisini kazandı. Standı ziyaret eden vatandaşlara ilçeyi tanıtıcı broşürler, çeşitli hediyeler, çantalar, belediye bülteni ve yöresel yiyecekler dağıtıldı.

"İSTANBUL'DA YAŞAYAN TÜM HEMŞEHRİLERİMİZE ULAŞTIK"

"İlçemiz tarihinde ilk defa bir fuara her türlü tanıtıcı doküman ve broşürü ile bu kadar hazırlıklı katılıyor" diyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "İlçemiz tarih, kültür ve doğal güzellikleri ile Samsun'un en zengin ilçelerinden birisidir. İlçemizi her alanda ulusal ve uluslar arası arenada en güzel şekilde tanıtmak için her türlü etkinliğe ve organizasyona sonuna kadar destek verip katılım sağlıyoruz. Samsun tanıtım günlerinde Samsun'umuzun tüm ilçeleri kendilerini İstanbul'da yaşayan ve farklı illerdeki insanlara tanıtma fırsatı yakaladı. Feshane'de düzenlenen Samsun tanıtım günleri için haftalar öncesinden personelimiz İstanbul'da yaşayan hemşehrilerimizi tespit edip, ulaştı ve kısa mesaj atarak Samsun tanıtım günlerine onları davet etti. Bizler de standımızı ziyaret eden hemşehrilerimiz ile hasret giderdik. Tanıtım günlerindeki en hazırlıklı ve en yoğun katılımlı standın bizim olması beni ayrıca mutlu etti" açıklamasında bulundu.

Standın başına geçip tanıtım çantası ve hediyeleri kendi elleri ile Samsunlulara tanıtan Togar "İstanbul'da yaşayan hemşehrilerimiz bölgemizin kültürünü ve geleneklerini yaşatmak için zaman zaman çeşitli etkinlikler yapıyorlar. Bu etkinliklerin içerisinde olmaktan mutluluk duyuyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekkeköy Feshane'de Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement