Tekmeye Kafa Atan Kuyt - Son Dakika
Spor

Tekmeye Kafa Atan Kuyt

Tekmeye Kafa Atan Kuyt

Fenerbahçe'nin Medical Park Antalyaspor'u 4-1 yendiği maçta Moussa Sow ile Dirk Kuyt'ın başı, Salih Uçan'ın dudağı yarıldı.

14.04.2014 07:51  Güncelleme: 08:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin Medical Park Antalyaspor'u 4-1 yendiği maçta Moussa Sow ile Dirk Kuyt'ın başı, Salih Uçan'ın dudağı yarıldı.

SOW'UN BAŞINA 6 DİKİŞ ATILDI

Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Sow, karşılaşmanın ilk yarısında girdiği bir hava topu mücadelesinde yerde kaldı. Sağlık ekibi golcü futbolcuya müdahale etti. Devreyi tamamlayan Sow, soyunmda odasında bir operasyon geçirdi. Senegalli futbolcunun başına 6 dikiş atıldı.

KUYT, TEKMEYE KAFA ATTI

Maçın 75. dakikasında benzer bir olayı Dirk Kuyt yaşadı. Rakibinin ayakla müdahale etmek istediği topa kafa uzatan Kuyt, darbe aldı.

SALİH'İN DE DUDAĞI YARILDI

Başı kanayan Hollandalı futbolcuya bandaj yapıldı. Dudağı yarılan Salih Uçan'ın tedavisi de maç sonu soyunma odasında yapıldı.

TARAFTARIN GÖNLÜNÜ FETHETTİ

Özellikle tekmeye kafa atan Hollandalı futbolcunun ilerleyen yaşına rağmen azmi, futbol hırsı ve bitmek tükenmek bilmeyen mücadelesi sarı-lacivertli taraftarlar tarafından takdirle karşılandı. Maçtan sonra sosyal medyada çok konuşulan Kuyt'ın gayreti ve Fenerbahçe formasını sonuna kadar terlettiği yorumları yapıldı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Tekmeye Kafa Atan Kuyt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • MURAT: HELAL OLSUN KUYT'A.FAKAT BİZDE NEDEN BÖYLE LİDER OYUNCULAR 26 SINDAN SONRA YERLERE DÜŞÜP FUTBOLU BIRAKIYOR.ADAM BİTMEK BİLMİYOR.ALDIĞI PARA HELAL OLSUN.ŞAMPİYON FENERBAHÇEYİ KUTLUYORUM. 50 1 Yanıtla

Advertisement