Tekne Faciasında Ölen Ortaokul Öğrencisi Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Tekne Faciasında Ölen Ortaokul Öğrencisi Toprağa Verildi

Tekne Faciasında Ölen Ortaokul Öğrencisi Toprağa Verildi

Samsun'un Bafra ilçesinde alabora olan teknede hayatını kaybeden 15 yaşındaki ortaokul öğrencisi Bilgin Namlı'nın cenazesi toprağa verildi.

15.01.2015 15:26  Güncelleme: 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Bafra ilçesinde alabora olan teknede hayatını kaybeden 15 yaşındaki ortaokul öğrencisi Bilgin Namlı'nın cenazesi toprağa verildi.

Bafra ilçesindeki Gıcı Gölü'nde teknenin fırtınada alabora olması sonucu hayatını kaybeden 7 kişiden 15 yaşındaki ortaokul öğrencisi Bilgin Namlı için Bakırpınar Mahallesi'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Mahalle camisinde kılınan cenaze namazına İlçe Kaymakamı Halis Arslan, Belediye Başkanı Zihni Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, daire amirleri, akrabaları ve yakınları katıldı. Cenazede ağabeyinin tabutu önünde direğe sarılarak hiç kımıldamadan duran 12 yaşındaki Ergin Namlı'nın durumunun iyi olmadığını fark eden İlçe Sağlık Müdürü Aytaş Akın, çocukla konuşmak istedi. Ağabeyini kaybetmenin şokunu yaşayan çocuk, olay yerine çağrılan ambulansla Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Ergin Namlı, tedavi altına alındı.

İlçe Müftüsü İsmail Çiçek tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrası Bilgin Namlı'nın cenazesi mahalle mezarlığında defnedildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tekne Faciasında Ölen Ortaokul Öğrencisi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement