Tekne Faciasında Ölenlerin Cenazeleri Kıyıya Getirildi - Son Dakika
Yerel

Tekne Faciasında Ölenlerin Cenazeleri Kıyıya Getirildi

Tekne Faciasında Ölenlerin Cenazeleri Kıyıya Getirildi

Sarıyer Rumeli Feneri açıklarında içinde kaçak göçmenlerin bulunduğu bir teknenin batması sonrası yaşamını yitirenlerden bazılarının cesedi Sarıyer'deki Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı limanına getirildi.

03.11.2014 15:35  Güncelleme: 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıyer Rumeli Feneri açıklarında içinde kaçak göçmenlerin bulunduğu bir teknenin batması sonrası yaşamını yitirenlerden bazılarının cesedi Sarıyer'deki Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı limanına getirildi. Buraya gelen savcı ve jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin incelemeleri sürüyor.

Kazanın ardından olay yerine hareket eden Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı'na ait arama kurtarma gemilerinden biri saat 11.45 sıralarında limana geri döndü. Gemideki personelin tamamının maske taktığı görülürken, geminin yanaştığı yere savcı, jandarma olay yeri inceleme, sağlık ve Sarıyer Belediyesi'ne ait ekipler geldi. Savcı ve beraberindekiler gemiye girerek incelemeye başladı.

Öte yandan Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı limanına İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 4 cenaze aracının da geldiği görüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Tekne Faciasında Ölenlerin Cenazeleri Kıyıya Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement