Tekne Faicasında Ölen Kadın Memleketi Simav'da Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Tekne Faicasında Ölen Kadın Memleketi Simav'da Toprağa Verildi

Tekne Faicasında Ölen Kadın Memleketi Simav\'da Toprağa Verildi

ANTALYA Kaleiçi Yat Limanı açıklarında fırtınada batan gezinti teknesinde boğulan 2 kişiden 38 yaşındaki Serap Çelik'in cenazesi, memleketi Kütahya'nın Simav İlçesi'nde toprağa verildi.

05.09.2016 19:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANTALYA Kaleiçi Yat Limanı açıklarında fırtınada batan gezinti teknesinde boğulan 2 kişiden 38 yaşındaki Serap Çelik'in cenazesi, memleketi Kütahya'nın Simav İlçesi'nde toprağa verildi.

Geçen 3 Eylül'de, Kaleiçi'ndeki Yat Limanı'ndan yolcularıyla ayrılan 'Kurt-C' adlı gezinti teknesi, saat 17.00 sıralarında Konyaaltı Plajı açıklarında su almaya başladı. Kuvvetli yağmur ve rüzgarın da etkisiyle yan yatan teknedeki 84 yolcu kurtarılarak Kaleiçi Yat Limanı'na getirildi. Teknede bulunanlardan Serap Çelik ile Lübnan uyruklu Samira Frayha ise yaşamını yitirdi. Serap Çelik'in cenazesi, bugün 20 yıllık polis memuru olan eşi Ramazan Çelik ve yakınları tarafından morgdan alındı. Cenaze, toprağa verilmek üzere memleketi Kütahya'nın Simav İlçesi'ne bağlı Ahmetli Köyü'ne getirildi.

İki çocuk annesi Çelik için bugün ikindide Ahmetli Köyü Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Çelik'in yakınları ve eşinin polis arkadaşları katıldı. Cenazede güçlükle ayakta durabilen Ramazan Çelik, eşinin tabutuna sarılıp, ağladı. Annelerinin ardından gözyaşı dökaen Alperen Çelik (15) ve Aysima Çelik (12) ise cenazede dedeleri teselli etmeye çalıştı. Kılınan namazın ardından Çelik'in bir süre omuzlarda taşınan cenazesi köy mezarlığına götürülüp, toprağa verildi.

- Tahya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekne Faicasında Ölen Kadın Memleketi Simav'da Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement