Teknenin Çapasına, Halata Düğümlenmiş Ölü Yunus Takıldı - Son Dakika
Güncel

Teknenin Çapasına, Halata Düğümlenmiş Ölü Yunus Takıldı

Teknenin Çapasına, Halata Düğümlenmiş Ölü Yunus Takıldı

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde sahilde avlanan amatör balıkçının teknesinin çapasına, halata düğümlenmiş ölü bir yunus takıldı.

02.07.2016 19:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde sahilde avlanan amatör balıkçının teknesinin çapasına, halata düğümlenmiş ölü bir yunus takıldı.  İncelemenin ardından yunus, gömülmek üzere belediye ekiplerine teslim edildi.

Badavut sahilinin 300 metre açığında bu sabah balık avlayan amatör balıkçı Hüseyin Tunca'nın tekne çapasına, bir halat takıldı. Kontrol eden Tunca, halata düğümlenmiş ölü bir yunusla karşılaştı. Tekneyle yunusu kıyıya çıkaran Hüseyin Tunca, jandarmaya haber verdi. Bu sırada meraklı vatandaşlar, yunusla hatıra fotoğrafı çektirdi. Çocuklar da ölü yunusu sevdi. 3 metre 20 santimetre uzunluğunda ve yaklaşık 200 kilo ağırlığında olan yunus, İlçe Gıda Tarım Hayvancılık Müdürlüğü Su Ürünleri birimi ekibinin incelemesi sonrası gömülmesi için belediye ekiplerine teslim edildi.

Hüseyin Tunca, "Bir ipe dolanmış falan değil, düğüm var. Balıkçıların ağlarına yakalanmış, bağlayıp bunu atmışlar diye tahmin ediyoruz. Kuyruğuna girmiş ip, kuyruğu yarılmış" dedi.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Teknenin Çapasına, Halata Düğümlenmiş Ölü Yunus Takıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement