Teknik Direktör Arslan: Savaşan Bir Akhisar Sözü Veriyorum - Son Dakika
Güncel

Teknik Direktör Arslan: Savaşan Bir Akhisar Sözü Veriyorum

Teknik Direktör Arslan: Savaşan Bir Akhisar Sözü Veriyorum

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, takımdan 10 futbolcunun ayrıldığını, bunun bir 'kimlik değişimi'ne gidiş olarak görülmesini istedi.

11.07.2015 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, takımdan 10 futbolcunun ayrıldığını, bunun bir 'kimlik değişimi'ne gidiş olarak görülmesini istedi. Palandöken yaylasında kamp yapan takımın iyi yolda olduğuna işaret eden Cihat Arslan, "Savaşan bir takım sözü veriyorum" dedi.

Akhisar Belediyespor Torku Konyaspor'dan Hasan Kabze, Kasımpaşa'dan İbrahim Halil Çolak, Kardemir Karabükspor'dan Onur Ayık'ın kısa sürede takıma uyum sağladı.

Palandöken yaylasındaki kamptaki koşulların çok iyi olduğuna işaret eden teknik direktör Cihat Arslan, geçen yıla oranla takım kadrosunda yüzde 50 oranında bir değişikliğe gidildiğini bildirdi. Şimdiye kadar 7 futbolcu transfer ettiklerini, ayrıca Sırp kaleci aldıklarına dikkat çeken teknik direktör Arslan, 4 yabancı futbolcunun bulunduğunu, yabancıların sayısını 10'a çıkaracaklarını belirtti. Cihat Arslan, Palandöken kampını ve takımın durumunu şöyle değerlendirdi.

" Erzurum'da çok güzel bir kamp geçiriyoruz. Hem şehir olarak güzel hem iklim olarak çok güzel. Otel ve idman sahası da çok güzel. Yani imkanlar bizim için iyi bir şekilde sunuldu. Onun için teşekkür ediyorum. Futbolcu kardeşlerimle iyi bir birliktelik sağlamaya çalışıyoruz. Bu sene biliyorsunuz takımda 10 kişi değişti. Bilal Galatasaray'a gitti Mehmet Akyüz Çaykur Rizespor'a. Ayrıca 7-8 oyuncuyla yolları ayırdık. Kimlik değiştiriyoruz. Takımda yüzde 40- 50 değişiklikle bir kimlik değişimine gittik. Bu yapının yavaş yavaş değişmesi gerekiyordu. Yüzde 60 gibi kalıyor ama bu sirkülasyona ihtiyacımız vardı. Olumlu yansımaları var. Yerli oyuncularla takviye ettik. Şu an 4 yabancı oyuncuyla anlaşmak üzereyiz. İnşallah onlar da aramıza katılırsa güçlü, inançlı bir Akhisar olacağız."

GÖZTEPE VE KARŞIYAKA DA SÜPER LİG YOLUNDA

Süper Lig'de güçlü takımlar bulunduğuna işaret eden Cihat Arslan, takımın önümüzdeki sezon hedefi konusunda ise şöyle konuştu:

"Süper ligde hedef koymak çok kolay değil. Şunu demiyoruz: Biz şampiyonluğa oynayacağız. UEFA kupasında oynayacağız demiyoruz. Ama inançlı, karakterli bir takım sözü veriyorum. Yani mücadele eden, inanan, savaşan bir takım olacağız. Büyük bir aile olabileceğini gösteren bir takım sözü veriyorum. Tabi bu da bize başarıyı getirecektir. Geçen sene ligi bitirdiğimiz sıralamanın bir üstene de çıksak bizim için başarıdır. Ege'nin temsilcisi olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Ege'den söz ederken bu sene Göztepe ve Karşıyaka da çok fazla yatırım yaptı. Yani Ege'den bu sezonun sonunda bir takımı daha Süper Lig'de göreceğiz gibi görünüyor."

- Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Teknik Direktör Arslan: Savaşan Bir Akhisar Sözü Veriyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement