Teknik Direktör Değişiklikleri Orduspor'a Yaramadı - Son Dakika
Spor

Teknik Direktör Değişiklikleri Orduspor'a Yaramadı

PTT 1. Lig'de geride kalan 19 haftada 5 farklı teknik direktörün görev yaptığı Orduspor, bu süreçte 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 15 yenilgi alarak 8 puan topladı.

11.02.2015 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezona teknik direktör Fikret Yılmaz yönetiminde başlayan Ordu temsilcisi, Yılmaz'ın takımın başında olduğu ilk dört haftalık süreçte 1 galibiyet, 3 yenilgi aldı.

Yılmaz'ın istifasının ardından anlaşılan Erkan Sözeri ise takımın başında çıktığı bir lig maçından beraberlikle ayrıldı. İç sahada oynanan Karşıyaka maçının ardından görevinden istifa eden Erkan Sözeri'nin yerine takımın başına Muhammed Dilaver'i getiren Karadeniz ekibi, Dilaver yönetiminde çıktığı 3 maçta ise puan alma başarısı gösteremedi.

Kötü sonuçların ardından Dilaver ile de yollarını ayıran mor-beyazlı ekip, göreve getirilen teknik direktör Levent Devrim yönetiminde çıktığı 2 lig maçında da puanla tanışamadı.

En uzun süre Ziya Doğan görev yaptı

Ligde 19 haftada 5 farklı teknik direktörün görev yaptığı Orduspor'da en uzun süre görev yapan teknik adam ise Ziya Doğan oldu.

İç sahada oynanan Samsunspor maçında alınan yenilginin ardından görevinden istifa eden Devrim'in yerine 12'nci haftada anlaşılan Ziya Doğan ise 8 hafta takımın başında kalarak takımda bu sezon en uzun süre görev yapan teknik adam oldu.

Orduspor, Doğan yönetiminde çıktığı 8 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 yenilgi alarak 4 puan topladı.

Karadeniz ekibinde 11'inci haftada deplasmanda oynanan Adana Demirspor maçında ise takımın başında altyapı koordinatörü Ali Şahin görev aldı.

İstatistiklerde en kötüsü Orduspor

Mor-beyazlı ekip 19 haftalık periyottaki istatistiklerle de başarısız bir grafik sergiledi.

Karadeniz ekibi 19 haftada topladığı 8 puanla puan cetvelinde son sırada yer alırken ligin 38 golle "en fazla gol yiyen", 12 golle "en az gol atan", 15 mağlubiyetle "en çok mağlup olan" ve 2 galibiyetle "en az galibiyet alan" takımı oldu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Teknik Direktör Değişiklikleri Orduspor'a Yaramadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement