Amatör Küme Maçında Teknik Direktör Hakeme Saldırdı - Son Dakika
Spor

Amatör Küme Maçında Teknik Direktör Hakeme Saldırdı

Amatör Küme Maçında Teknik Direktör Hakeme Saldırdı

Sakarya'da, amatör küme maçında Hendek Gençlikspor takımının teknik direktörü cezalı olmasına rağmen sahaya girerek hakeme saldırdı.

14.05.2016 15:29  Güncelleme: 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'da, Hendek Gençlikspor ile Çaybaşı Bekirpaşaspor arasında oynanan amatör küme maçında ev sahibi takımın teknik direktörü sahaya girerek hakemin üzerine yürüdü.

Karşılaşmanın ardından hakeme tepki göstererek soyunma odasının önünde toplanan Hendek Gençlikspor yöneticileri ve taraftarlarını polis güçlükle yatıştırdı.

HAKEMİN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Amatör Küme Play-Off B grubunun final maçında Hendek Gençlikspor ve Çaybaşı Bekirpaşaspor, Erenler Atatürk Stadı'nda dün akşam karşı karşıya geldi. Kazanan takımın Süper Amatör Lige yükseleceği karşılaşma 2-0 Çaybaşı Bekirpaşaspor üstünlüğü ile sürerken, Hendek Gençlikspor teknik direktörü Şener Gürsel cezalı olmasına rağmen saha içerisine girerek müsabakanın hakemi Atilla Karaoğlan'ın üzerine yürüdü.


POLİSLER ARAYA GİRDİ

Olaya müdahale eden emniyet güçleri Şener Gürsel'i saha dışına çıkarmakta zorlandı. Olaylar yatıştı derken polislerin elinden kurtulan Gürsel müsabaka oynanırken yeniden saha içine girerek hakeme ulaşmaya çalıştı. Saha kenarında yaşanan kısa kovalamacanın ardından Gürsel polisler tarafından saha dışına alındı.


HAKEM MAHSUR KALDI

Karşılaşmanın 2-1 Çaybaşı Bekirpaşaspor üstünlüğü ile sona ermesinin ardından polis eşliğinde soyunma odasına giden hakemlere saldırı meydana geldi. Hakem Atilla Karaoğlan ve yardımcıları Hakan Adlı ve Bahadır İleri, Hendek Gençlikspor taraftarları ve yöneticilerinin soyunma odası önünden ayrılmaması nedeni ile içeride mahsur kaldı. 30 dakika süren arbede sonunda takviye polis ekiplerinin gelmesi ile olaylar güçlükle yatıştırıldı.


BİR SONRAKİ MAÇ GEÇ BAŞLADI

Bu karşılaşma sonrası başlaması gereken Kışlaçayspor - Sapanca Kurtköyspor maçı ise olaylar nedeniyle 45 dakika geç başladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Amatör Küme Maçında Teknik Direktör Hakeme Saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Ülvi: İdam gelmeli, asılmalı 3 0 Yanıtla
  • fb: terorist sakar ya 2 1 Yanıtla
  • TÜRK: hokkabaza bak sen kimsin lan 2 0 Yanıtla
  • istanbul: sakar beyinliler 2 0 Yanıtla
  • TİM07: normal oldu artık.....trabzon....da başladı devam ediyor.... 0 0 Yanıtla

Advertisement