Teknik Direktör Sergen Yalçın Üç Büyüklere Karşı Henüz Galip Gelemedi - Son Dakika
Spor

Teknik Direktör Sergen Yalçın Üç Büyüklere Karşı Henüz Galip Gelemedi

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Galatasaray maçıyla teknik direktörlük kariyerinde "Üç büyükler"e karşı 6. sınavını veren Yalçın, sahadan yine boynu bükük ayrıldı.

01.05.2015 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'u çalıştıran Sergen Yalçın, teknik direktörlük kariyerinde, "Üç büyükler" olarak adlandırılan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı verdiği 6 sınavda da galibiyet yüzü göremedi.

Ligde geçen sezon Gaziantepspor'un, bu sezon ise Medicana Sivasspor'un başında "Üç büyükler"e karşı verdiği 5 sınavda da galibiyet sevinci yaşayamayan Sergen Yalçın, takımı Sivasspor'un dün deplasmanda Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Galatasaray'a 4-1 yenilmesiyle bu şansızlığını kıramadı.

Yalçın yönetimindeki Medicana Sivasspor, bu sezon sahasında oynadığı maçlarda ligin 21. haftasında Galatasaray'a 3-2, 23. haftasında da Beşiktaş'a 1-0 mağlup olmuştu.

Teknik direktör Yalçın'ın geçen sezon görev yaptığı Gaziantepspor ise Fenerbahçe'ye 3-0, Beşiktaş'a 2-1 yenilmiş, Galatasaray ile 0-0 berabere kalmıştı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Teknik Direktör Sergen Yalçın Üç Büyüklere Karşı Henüz Galip Gelemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement