Teknik Direktör Suat Kaya'dan Bucaspor'a Son Çağrı - Son Dakika
Güncel

Teknik Direktör Suat Kaya'dan Bucaspor'a Son Çağrı

Spor Toto 2'nci Lig ekiplerinden Bucaspor'da göreve devam edip etmeyeceği henüz netlik kazanmayan teknik direktör Suat Kaya, yönetime son çağrısını yaptı.

26.05.2016 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig ekiplerinden Bucaspor'da göreve devam edip etmeyeceği henüz netlik kazanmayan teknik direktör Suat Kaya, yönetime son çağrısını yaptı. 31 Mayıs'ta sözleşmesinin resmen sona ereceğini hatırlatan Kaya, "4-5 kulüpten ciddi teklifler aldım. Hafta sonuna kadar Başkan Çetin Kayışlı ile son bir görüşme yapmayı planlıyorum. Eğer bu görüşme gerçekleşmezse, ben de kendi yolumu çizeceğim" diye konuştu. Suat Kaya'ya en ciddi teklifin eski kulübü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan geldiği de öğrenildi.

Bu arada yönetimin kongre kararı alması halinde aday olacağını açıklayan eski Başkan Hüsnü Kaya, camianın ileri gelenlerinin yanı sıra Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'yla da görüşüp destek istemeye hazırlanıyor.

Basın Sözcüsü Sait Demir'in, "Önce iş bulsun, sonra aday olsun" açıklamasını ciddiye almadığını belirten Kaya, "Benim başkanlığımda kulübün doğru yönetildiği ortada. Oysa bu yönetim takımı PTT 1'inci Lig'den düşürdüğü gibi, bu sezon da 2'nci Lig'de düşmekten son anda kurtuldukları için bayram yaptı. Bu nasıl başarı?" dedi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Teknik Direktör Suat Kaya'dan Bucaspor'a Son Çağrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement