Teknikere 'Elektriği Niye Kestin' Dayağı - Son Dakika
Güncel

Teknikere 'Elektriği Niye Kestin' Dayağı

Teknikere \'Elektriği Niye Kestin\' Dayağı

Antalya'da elektrik dağıtım şirketine bağlı çalışan tekniker Mehmet Karaca, arızayı onarmak için gittiği mahallede elektriği kesince 2 kişinin saldırısına uğradı.

26.08.2015 16:44  Güncelleme: 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde elektrik dağıtım şirketine bağlı çalışan tekniker 27 yaşındaki Mehmet Karaca, arızayı onarmak için gittiği mahallede elektriği kesince 2 kişinin saldırısına uğradı. Saldırganlardan biri teknikeri döverken, diğeri yanan sigarayı ensesine bastı.

Kemer'e bağlı Çamyuva Mahallesi'nde dün saat 20.00 sıralarında Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü ekipleri patlayan su borusuna müdahale için çalışma yaparken, elektrik hatlarında zarar oluştu. Bunun üzerine Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş.'den (AKEDAŞ) yardım istendi. Mevcut ekiplerin başka bir arızaya müdahale etmesi nedeniyle mesaisi bitmesine rağmen Çamyuva Mahallesi'nde oturan şirkette görevli elektrik teknisyeni Mehmet Karaca, bölgeye yönlendirildi.

BİRİ YUMRUK ATTI DİĞERİ SİGARA BASTI

Arızayı onarmak için gelen Mehmet Karaca, elektrik akımını kesti. Elektriğin kesilmesinden rahatsız olan iki kişi, Karaca'ya "Elektriği neden kesiyorsun? Hemen elektriği ver" diyerek tepki gösterdi. Teknisyen kesintinin sadece 2 dakika süreceğini belirtirken, iddiaya göre Hamit U., Karaca'ya yumruk attı. Kimliği belirlenemeyen diğer saldırgan da Mehmet Karaca'nın ensesine yanan sigarayı bastı.



İki şüpheli olay yerinden uzaklaşırken, Karaca durumu Çamyuva Jandarma Karakol Komutanlığı'na bildirdi. Jandarmanın hastaneye götürdüğü Mehmet Karaca'ya darp raporu alınırken, olayla ilgili Hamit U. gözaltına alındı. Diğer şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

'DAVACIYIM'

Olayı anlatan Mehmet Karaca, arızanın onarımı için gittiği bölgede vatandaşın ve ASAT çalışanlarının elektrik akımına kapılabilmesi ihtimaline karşı akımı kestiğini belirterek, bunun sonrasında iki kişinin koşarak yanına geldiğini aktardı. Elektriği kesemeyeceğini söyleyen kişilerin kendisini darp ettiğini ve ensesinde sigara söndürdüğünü savunan Mehmet Karaca, şüphelilerden davacı olduğunu kaydetti.

'BU BİR İŞKENCEDİR'

AKEDAŞ Kemer Şube Müdürü Serkan Serter de "Kimse zarar görmesin diye elektrik akımını kesen arkadaşımızı darp ediyorlar ve işkence yapar gibi ensesinde sigara söndürüyorlar. Bu olayı kınıyorum. Konunun sonuna kadar takipçisi olacağız. Yapan kişilerin ceza almasını istiyoruz. Bu bir işkencedir" dedi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Teknikere 'Elektriği Niye Kestin' Dayağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement