Teknokask ile Samsung İş Birliği - Son Dakika
Güncel

Teknokask ile Samsung İş Birliği

Elektronik cihazları kullanıcı hatalarına karşı koruyan Teknokask firması, Samsung ile iş birliği gerçekleştirdi.

04.11.2014 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elektronik cihazları kullanıcı hatalarına karşı koruyan Teknokask firması, Samsung ile iş birliği gerçekleştirdi.

Teknokask'tan yapılan açıklamaya göre, TV ekranı alanında en iyilerden biri olarak gösterilen Samsung, elektronik cihazlara hizmet paketi sunan Teknokask firmasıyla gerçekleştirdiği iş birliğiyle, 3D Smart Led Tv'leri kırılma, çarpma, yüksek voltaj, hırsızlık gibi mağduriyetlere karşı 1 yıllık ücretsiz hizmet paketi ile koruma altına alıyor.

Kampanyadan yararlanabilmek için ürün satın alındıktan sonra en fazla 1 ay içinde internet sitesine kaydedilmesi gerekiyor. Hizmet paketinden yararlanabilmek için ürünün satın alındığı Samsung Dijital Mağazası'nın verdiği faturaya ek olarak Teknokask'ın aktivasyon işleminde alınan Teknokask sertifika numarasının da muhafaza edilmesi gerekiyor.

Samsung Dijital Mağazaları'ndan alınan 3D Smart Led TV modellerinde geçerli olacak kampanyadan www.teknokask.com/samsung sitesindeki başvuru formu doldurularak yararlanmaya başlanılabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Teknokask Genel Müdürü Tayfun Gülgeç, 3D Smart Led TV alan müşterinin aynı zamanda Teknokask Güvencesi ve Hizmet Paketine de ücretsiz sahip olduğunu belirtti.

Gülgeç, Samsung kullanıcılarının 2012 yılından bugüne kadar çarpma, düşme, kırılma, sıvı teması, gasp, kapkaç, yüksek voltaj gibi risklere karşı bir yıl süre ile güvence altında olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Elektronik sektörünün dev markalarından Samsung, Türkiye'de bu kapsamda kullanıcılarına böyle bir uygulama yapmak istediklerini tarafımıza iletmişlerdir. Bu çerçevede yapılan görüşmeler sonucunda Samsung Türkiye, 2012 yılında satışa sunduğu televizyonları ile beraber Teknokask Hizmet Paketini de müşterilerine hediye olarak vermeye başladı. Teknokask ve Samsung Türkiye'nin kampanyaları günümüzde de devam ediyor. Bu kampanyanın bayilerde ve müşterilerde yarattığı olumlu geri dönüşler Samsung Türkiye'yi memnun etmiş ve Mayıs 2013 itibariyle yeni kampanya düzenlenmiştir. Samsung Türkiye ile cep telefonları için Cepkask Hizmet Paketi çerçevesinde de görüşmelerimiz devam etmektedir. Şirketimiz ile birçok marka ile bu çerçevede görüşme yapmaktadır. Yeni yılda da yeni iş birliklerimiz olacaktır." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Teknokask ile Samsung İş Birliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement