Teknosa, Çanakkale'deki 3'üncü Mağazasını Açtı - Son Dakika
Yerel

Teknosa, Çanakkale'deki 3'üncü Mağazasını Açtı

TeknoSA, Çanakkale'deki 3'üncü mağazasını, Burda 17 Alışveriş Merkezi'nde açtı.

09.04.2015 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TeknoSA, Çanakkale'deki 3'üncü mağazasını, Burda 17 Alışveriş Merkezi'nde açtı.

TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'de teknoloji perakendeciliğinin temellerini TeknoSA tarafından atıldığını söyledi.

Firmanın, kuruluşundan bu yana "herkes için teknoloji" felsefesiyle sektörün büyümesine öncülük ettiğini belirten Gürcan, şöyle konuştu:

"Sektör lideri olarak, odağımız her zaman müşteridir. Bu kapsamda teknolojiye ihtiyaç duyulan her noktaya TeknoSA'yı götürmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çanakkale'deki ilk mağazamız 2005'in ağustos ayında açıldı. Çanakkalelilerin ilgisi günden güne artınca 2007 yılında Carrefoursa Express içinde ikinci mağazamızı açtık. Bu iki mağazamızla 10 senedir hizmet veriyoruz. Üçüncü ve en büyük mağazamızın açılışının Çanakkale Zaferimizin 100'üncü yılına denk gelmesi, bizim için bu mağazanın önemini daha da artırdı."

Gürcan, 300'e yakın mağazanın yanı sıra çoklu kanal modeli ile müşteri deneyimini daha kusursuz, kesintisiz ve her kanalda etkin hale getirmeye odaklandıklarını anlattı.

Yeni dönemde de yatırımlarının temeli ve büyümelerinin lokomotifinin çoklu kanal modeli olacağına değinen Gürcan, "Her zaman, tüketiciye değer katan yatırımlarımıza devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

Gürcan ve diğer katılımcılar, açılışın ardından mağazayı gezdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Teknosa, Çanakkale'deki 3'üncü Mağazasını Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement