Teknosa Mobil ile İletişim Sektörüne El Attı! - Son Dakika
Teknoloji

Teknosa Mobil ile İletişim Sektörüne El Attı!

Teknosa Mobil ile İletişim Sektörüne El Attı!

Uzun yıllardır ülkemizde teknoloji alanında birçok markanın ürünlerini bizlere sunan mağazalar zinciri Teknosa şimdi de mobil iletişim sektörüne adım attı.

18.02.2015 20:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzun yıllardır ülkemizde teknoloji alanında birçok markanın ürünlerini bizlere sunan mağazalar zinciri Teknosa şimdi de mobil iletişim sektörüne adım attı. Avea alt yapısını kullanarak müşterilerine mobil işletim sektöründe hizmet vermek isteyen şirket, düşük paketler ve uygun fiyatlarla kullanıcıları etkileyecek gibi duruyor.

Teknoloji sektöründe 81 ilde bulunan zincir mağazaların hepsinde aynı anda satışa sunulan hizmet için Teknosa'nın Genel Müdürü Necil Oyman, şunları söyledi:

"Teknosa Mobil, sadece bir mobil iletişim hizmeti değil bir hizmetler bütünü. Müşterilerimiz, tek noktadan en uygun ürün ve mobil iletişim hizmetine Teknosa Mobil ile avantajlı şekilde ulaşacak. Teknolojinin gelişimine paralel olarak, mobil bağlantıya ihtiyaç duyan ürünlerin sayısı da artıyor. Mağazalarımızda bu trendi görüyoruz. Birbiriyle konuşan cihazların, giyilebilir ürünlerin hayatımıza daha yoğun girmesiyle talep daha da yükselecek."

Ayrıca Teknosa Genel Müdürü Necil Oyman, Facebook üzerinden yapmış olduğu paylaşım da " İlk günde yoğun ilgi. Tesekkurler : ) " yazarak halkın bu hizmete göstermiş olduğu ilgiden memnun olduğunu da belli etti.

Kaynak: TeknoApsis.com

Son Dakika Teknoloji Teknosa Mobil ile İletişim Sektörüne El Attı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement