Tekrar) Seçil Tarhan Büyükakçay: "Bu Hayal Gerçek Oldu. Rüya Gibi" - Son Dakika
Spor

Tekrar) Seçil Tarhan Büyükakçay: "Bu Hayal Gerçek Oldu. Rüya Gibi"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Seçil Tarhan Büyükakçay ile röportaj Anne Seçil Tarhan Büyükakçay da çok mutlu Çağla Büyükakçay'ın annesi Seçil Tarhan Büyükakçay da büyük mutluluk yaşadığını kaydetti.

26.04.2016 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Seçil Tarhan Büyükakçay ile röportaj Anne Seçil Tarhan Büyükakçay da çok mutlu

Çağla Büyükakçay'ın annesi Seçil Tarhan Büyükakçay da büyük mutluluk yaşadığını kaydetti.

Çok gururlu ve onurlu olduğunu vurgulayan Büyükakçay, "Hayallerim bazen yüksek oluyor. Çağla'ya 'kupalarla tenisçileri görüp sen böyle olacaksın, hayallerim bunlar' diyorum. Bu hayal gerçek oldu. Rüya gibi." ifadelerini kullandı.

Kızını rahatsız etmeden motive etmeye çalıştığını kaydeden Seçil Tarhan Büyükakçay, şöyle konuştu:

"Adana'dan Çağla 13-14 yaşlarındayken İstanbul'a geldik. Zor dönemdi. Önümüzü göremiyorduk. Rol modeli yoktu. 'Tenisten ne olacak' deniliyordu. Ailemden, çevremden olumsuz şeyler aldım ama ben inançlıydım. Ben Çağla'ya inandım. Bizim için normal bir karar değildi. Bir anne olarak gurur duyuyorum. Her turnuvasına gidemiyorum. Seyahat kolay iş değil. Gittiklerimde Çağla başarılı oldu. Dubai'ye gittik, şampiyon oldu. Ben birçok yerden mutlu geldim."

Çağla Büyükakçay'ın mağlup olduğunda içine kapandığını anlatan annesi, "Hiç yaklaşmamaya çalışıyorum. Kazandığı zaman derhal telefonum çalar. Kaybettiği zaman ben çok fazla telefon açmam. Daha sonra üzülmemesini söylerim. Sanıyorum içinde fırtınalar kopuyor ama artık daha fazla yansıtmıyor." diye konuştu.

Tek şikayeti yemek konusu

Seçil Tarhan Büyükakçay, kızından en çok şikayet ettiği konunun artık yemeklerle ilgili olduğunu ifade etti.

İlk dönemlerde kızının yemek konusunda çok iyi olduğunu vurgulayan Büyükakçay, şunları söyledi:

"Artık dünya mutfağıyla haşır neşir oldu. Çok seyahat ediyor. Değişik mutfaklar görüyor. Damak tadı çok değişti ve gelişti. Ondan şikayetim var. Türk mutfağını yemeyecek hale geldi. Tencere yemeği bazen istemiyor. Türk mutfağını artık çok sevmiyor."

"Ağladığı günler oldu"

Büyükakçay, kızının başarıyı kolay elde etmediğini ve ağladığı zamanların olduğunu vurguladı.

Final maçında çok heyecanlandığını anlatan Seçil Tarhan Büyükakçay, "5 tane maç puanı attı. Artık bakamıyordum. Kötü zamanları oldu. Ona sarılıp, öptüm. 1-1,5 sene önce bayağı kötü zamanları olmuştu. Bana sarılarak ağladığı günler olmuştu. Onu her zaman 'önümüze bakacağız' diye motive ettim. O ara karamsarlık yaşadı. Bugünlere geleceğini biliyordu. Bugün onu yaşıyoruz." diye konuştu.

Tekrar) Seçil Tarhan Büyükakçay: "Bu Hayal Gerçek Oldu. Rüya Gibi"
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tekrar) Seçil Tarhan Büyükakçay: 'Bu Hayal Gerçek Oldu. Rüya Gibi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement