Tekvando: Avrupa Kulüpler Şampiyonası - Son Dakika
Spor

Tekvando: Avrupa Kulüpler Şampiyonası

Şampiyonanın açılış seremonisi gerçekleştirildi.

25.11.2014 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Tekvando Birliği (ETU) tarafından Antalya'da düzenlenen Avrupa Kulüpler Şampiyonası'nın açılış seremonisi yapıldı.

ETU Başkanı Sakis Pragalos, Belek turizm merkezindeki bir otelde düzenlenen şampiyonanın açılış seremonisinde yaptığı konuşmada, şampiyonaya 600 sporcunun katıldığını belirtti.

Şampiyonayla kulüplerin uluslararası alanda deneyim kazanacaklarını ve birbirleriyle yarışma şansı elde edeceklerini dile getiren Pragalos, "Bu şampiyonanın Avrupa'daki sporcuları çok daha iyi kılacağına inanıyorum" dedi.

Pragalos, kulüpler şampiyonasının ardından 3. Avrupa Para-Tekvando Şampiyonasının yapılacağını dile getirerek, çok hızlı bir şekilde ilerleyen para-tekvandonun ilerki aylarda dünya şampiyonalarına ve olimpik programlara eklenecek olmasından heyecan duyduğunu kaydetti.

ETU Asbaşkanı ve Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin de şampiyonanın düzenlenmesine destek veren Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a teşekkür ederek, şampiyonanın başarılı geçmesi ve tüm sporcuların Türkiye'den memnun ayrılması dileğinde bulundu.

Konuşmaların ardından Şahin, ETU Başkanı Pragalos, Avrupa Para-Tekvando Birliği (EPTU) Başkanı Aleksandr Shlychkov ve ETU Genel Sekreteri Michael Fysentzidis'e plaket verdi. Pragalos da Şahin ve Shlychkov'a hediye takdim etti.

Seremoni, halk oyunları gösterisiyle sona erdi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tekvando: Avrupa Kulüpler Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement