Tekvando Takımı Rakiplerini Dize Getirdi - Son Dakika
Spor

Tekvando Takımı Rakiplerini Dize Getirdi

Tekvando Takımı Rakiplerini Dize Getirdi

Mamak Belediyesi’nin spora verdiği destek, başarı olarak geri dönüyor.

02.12.2014 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediyesi'nin spora verdiği destek, başarı olarak geri dönüyor. Mamak Belediyesi Spor Kulübü Tekvando Takımı, geçtiğimiz Kasım ayında 19 Mayıs Spor Salonu'nda gerçekleşen Atatürk Kupası Şampiyonası'nda erkekler kategorisinde takım halinde birinci olarak kupayı evine götürdü.

260 sporcu ve 27 kulübün katıldığı müsabakalarda tüm sıkletlerde maçlar heyecanlı ve çekişmeli geçti. Takım sporcularını tebrik eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Çocuklarımızın genç yaşta spora kazandırılması için ilçede çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizde sporu ne kadar yaygınlaştırabilirsek o kadar sağlıklı ve başarılı nesiller yetiştirilmesine katkımız olur. Mamak'ın adını madalyalarla sporda birçok branşta duyuruyoruz" dedi.

TEKVANDOYA İLGİ BÜYÜK

Mamak'ta tekvando sporuna ilginin büyük olduğunu kaydeden takım antrenörü Sezai Yalçın, "Ankara geneli ve ülke genelinde katıldığımız yarışmalarda en güzel şekilde bölgemizi temsil ediyor ve aldığımız derecelerle başarı çıtamızı yükselterek milli takıma sporcu yetiştirmeye devam ediyoruz. Bizleri her zaman destekleyen Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Başarıların devamını sağlamayı hedeflediklerini anlatan Yalçın, bünyelerindeki kaliteli sporcuları arttırmak istediklerini belirtti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tekvando Takımı Rakiplerini Dize Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement