Tekwondo'da Sporcular Kuşaklarını Almanın Mutluluğunu Yaşadı - Son Dakika
Güncel

Tekwondo'da Sporcular Kuşaklarını Almanın Mutluluğunu Yaşadı

Tekwondo\'da Sporcular Kuşaklarını Almanın Mutluluğunu Yaşadı

Seydişehir'de açılan Taekwondo yaz spor okulu öğrencileri kurs sonunda yapılan sınavla terfi alarak yeni kuşaklarına kavuştular.

08.09.2014 08:29  Güncelleme: 08:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seydişehir Belediyesi Taekwondo Yaz Spor Okulu ve Seydişehir Taekwondo HEM kursu öğrencileri 2. Dönem kuşak terfi sınavlarını ter dökerek verdiler. Sıkı bir gösteri sunan Seydişehir Taekwondo öğrencileri izleyicilere heyecanlı dakikalar yaşattı. Seydişehir Milli Eğitim Şube Müdürü Yasin Öşekçi'nin de hazır bulunduğu sınava kırk civarında sporcu katıldı.
7 ila 15 yaş arasında sporcuların katıldığı ve Seydişehir Belediyesi tarafından hazırlanan kurs sona ererken, Yıldırım Arıkan'ın Antrenörlüğünü yaptığı Taekwondo dersleri yılın 12 ayı aralıksız olarak devam edecek.

MAKSAT SPOR YAPMAK'TAN DAHA FAZLASI

Seydişehir Belediyesi 2. Kademe Taekwondo Antrenörü Yıldırım Arıkan, kursa katılıp başarılı olan sporculara teşekkür ederek, spor yapma mantığının "maksat spor olsun" ideolojisinden daha fazlası olması gerektiğine dikkat çekerek, "Taekwondo Sporu özel bir spordur. Sporcu bu sporla bütünleşerek hayatın içine anlam katar. Bir beden yorgunluğu değil; aksine deşarj olmuş bir birey söz konusudur. Daha dirençli bir vücut, dingin bir ruh hali, başarının ve özgüvenin sporcuda bütünleşmesidir." Dedi. Sporcunun bu kurslar ile arkadaşları arasında uyumu, dayanışma ve takım ruhunun kazandırıldığını ifade eden Antrenör Arıkan, her bireyin 7 den 70 e sporla tanışması gerektiğini ifade etti.

Antrenör Yıldırım Arıkan, antrenmanların yapıldığı salonlardan malzemelerine kadar her noktada desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a teşekkür etti.

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ SPORCUNUN YANINDA

Seydişehir'de spora ilginin her geçen gün arttığı şu günlerde Seydişehir Belediyesi birçok spor dalında sporcunun yanında oluyor. Yerel ve ulusal alanda düzenlenen turnuvalarda, Seydişehir'den katılan sporculara desteklerini sürdürdüklerini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal,"Çocuklarımız yeter ki spor yapsın, internet kafelerde zamanlarını ve beyinlerini öldürmesinler." Dedi. Gençlerimiz kendilerini her alanda geliştirmeli. Okullarında başarılı, sosyal kültürel ve sportif alanlarda da kendini ifade edebilen bir gençlik yetiştirmeyi amaçlıyoruz." Şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tekwondo'da Sporcular Kuşaklarını Almanın Mutluluğunu Yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement