Teledünya ve Uydunet'ten 4'lü Hizmet Paketi ve Doğum Günü Jesti - Son Dakika
Ekonomi

Teledünya ve Uydunet'ten 4'lü Hizmet Paketi ve Doğum Günü Jesti

Teledünya kullanıcıları, doğum günlerinde 3 gün boyunca tüm paketlerde yer alan kanalları şifresiz izleyebilecek.

05.12.2014 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Teledünya kullanıcıları, doğum günlerinde 3 gün boyunca tüm paketlerde yer alan kanalları şifresiz izleyebilecek. Uydunet kullanıcılarına ayrıca Nitro hizmeti bir gün boyunca ücretsiz verilecek.

Doğum gününüzde Uydunet Nitro ücretsiz, üç gün boyunca Teledünya'nın tüm kanalları açık olacak. Türkiye'nin tek kablo platformu işleticisi olan Türksat A.Ş., Teledünya ve Uydunet markalarıyla 5 ayrı paket hizmeti sunmaya başladı. Teledünya kullanıcıları, doğum günlerinde 3 gün boyunca tüm paketlerde yer alan kanalları şifresiz izleyebilecek. Uydunet kullanıcılarına ayrıca Nitro hizmeti bir gün boyunca ücretsiz verilecek. Uydunet kullanıcıları, kendileri için hazırlanan Nitro paketiyle tarife ve adil kullanım noktasından etkilenmeden 24 saat süreyle 100 Mbps'ye kadar hızda sınırsız internet hizmeti alabilecek. Nitro hizmetinin bedeli sadece 3.9 TL olacak.

KOTA PAKETİ SATIŞI

Kullandığın kadar öde ve kotalı Uydunet tarifelerine sahip kullanıcılar, kotalarının bitmesi halinde 5, 10 ve 25 GB paket kota satın alabilecek. Alınan paketin bitmesi durumunda eski tarife üzerinden ücretlendirme devam edecek. Kota ücretleri; 5 GB 4.9 TL, 10 GB 8.9 TL ve 25 GB 14.9 TL olacak.

AKN PAKETİ SATIŞI

Eko-Sınırsız tarifelerindeki kullanıcılar, ilave adil kullanım noktası (AKN) satın alabilecek. İlave adil kullanım noktası satın alan kullanıcılar, mevcut hızlarını satın aldıkları paket kapsamında koruyacak. AKN paket ücretleri de; 25 GB 9.9 TL, 50 GB 14.9 TL ve 100 GB 19.9 TL olacak.

UYKU YOK HİZMETİ

Eko-Sınırsız, kotalı ve kullandığın kadar öde tarife kullanıcıları, Uyku Yok hizmeti ile gece 00.00'dan 09.00'a kadar mevcut hızla yapılan "download"larını mevcut adil kullanım noktası (AKN) ve kota hakları etkilenmeden gerçekleştirebilecekler. Aboneler, 9.9 TL karşılığında alacakları bu hizmeti 30 gün boyunca kullanabilecekler.

Paketler ve doğum günü jesti ile ilgili ayrıntılı bilgiye 444 0 126 ve 126 nolu Türksat Çağrı Merkezi'nden, http://turksatkablo.com.tr/internet-Servisler adresinden ve Türksat Abone Merkezlerinden ulaşılabiliniyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Teledünya ve Uydunet'ten 4'lü Hizmet Paketi ve Doğum Günü Jesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement