Telefon Dinlemekle Görevli 45 Polis Görevden Alındı - Son Dakika
Güncel

Telefon Dinlemekle Görevli 45 Polis Görevden Alındı

Telefon Dinlemekle Görevli 45 Polis Görevden Alındı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde savcılık talimatıyla yapılan telefon dinlemelerini gerçekleştiren 45 polis memuru, başka ilçelere gönderildi.

06.01.2014 12:09  Güncelleme: 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yolsuzluk ve rüşvet iddiaları üzerine düzenlenen 17 Aralık operasyonunun ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde başlayan görev değişiklikleri Asayiş Şube Müdürlüğü'nün teknik takip birimini de etkiledi.

45 POLİS MEMURU + 30 İSTİHBARATÇI GÖREVDEN ALINDI

Bu birimde savcılık talimatıyla yapılan telefon dinlemelerini gerçekleştiren 45 polis memuru görevinden alındı. Bursa Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde görevli 11'i rütbeli, 19'u da memur olmak üzere toplam 30 kişi de branştan çıkarıldı.

TAMAMININ TAYİNİ ÇIKTI

Asayiş'in Teknik-Takip bölümünde telefon dinlemeleri yapan 45 polisin tamamının tayini çıktı. İlçe ve birim içinde tayinleri çıkan 45 polis memuru yeni görev yerlerine başladı.

İstanbul Emniyeti'nin önemli noktalarından biri olan telefon dinlemesi bölümünde sokakta takip yapan polis ekipleri için de tayin hazırlığı yapıldığı belirtiliyor.

YENİ MEMURLAR GETİRİLECEK

Bu tayinlerinin ardından telefon dinlemelerine yeni polis memurları getirilecek.

BURSA'DA 30 İSTİHBARATÇI BRANŞTAN ÇIKARILDI

Bursa Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde görevli 11'i rütbeli (komiser ve üstleri) 19'u da memur olmak üzere toplam 30 kişi, Emniyet Genel müdürlüğü emriyle branştan çıkarılarak il müdürlüğü emrine görevlendirildi. 30 istihbaratçı polis memurunun pasif görevlere atanacağı belirtiliyor.

ŞUBE MÜDÜRÜ DE GÖREVDEN ALINMIŞTI

Bursa'da 18 Aralık'ta ise Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürü İhsan Yılmaz görevden alınıp Muhabere Elektronik Şube Müdürü olarak görevlendirilmişti. Yerine ise Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Erol Turan atanmıştı.

DEPREM, OPERASYON SONRASI BAŞLADI

Yolsuzluk ve rüşvet iddiaları üzerine başlatılan 17 Aralık operasyonunun ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görev değişiklikleri başlamıştı.

Operasyon sonrası İstanbul Emniyeti'nde aralarında Hüseyin Çapkın'ın da bulunduğu yaklaşık 100 müdür görevden alınırken, değişikliklerden İstihbarat Daire Başkanlığı da etkilenmişti.

Aralarında PKK, Teknik Takip masaları ve çeşitli sol örgütlerden sorumlu birimlerde görev alan 12 şube müdürü ile müdür yardımcısı görevden alınmıştı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube'de görevli 200 polisin görev yeri de değiştirilmişti. Vali Selami Altınok İstanbul İl Emniyet Müdürülüğü'ne geldikten sonra,16 müdür yardımcısının görev yerini de değiştirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Telefon Dinlemekle Görevli 45 Polis Görevden Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • ÖZGÜR: Al bakalım al bakalım polisleri görevden al bakalım, Başbakanlık koltuğunu bırak delikanlı kim bakalım. 29 11 Yanıtla
  • MUHAMMED: ONLAR CEMAATİN MİLİTANLARI HALİNE GELMİŞ HERKES KENDİNE VERİLEN GÖREVİ YERİNE GETİRSE GÖNDİRİLMEZLERDİ BAKIN POLİS TANIDIGIM VAR EMNİYETTE NE DOLAPLAR DÖNÜYO BİLMİYOSUNUZ BU FETTOŞCULAR BAŞKALARININ YAPTIĞI MESAİ LERİ KENDİNE YAZIYOLAR SAHTE İSİM VEREREK KENDİ HAKİMLERİNDEN DİNLEME KARARI ÇIKARIP BAŞKALARINI DİNLİYOLAR YANİ BAYA Bİ BÖNME DOLAP ETTİLER EMNİYETİ ŞİMDİ DOĞRU OLAN OLUYO HAK ETMEDİKLERİ KOLTUKLARDAN ŞUTLUYOLAR ESKİ ELEMANLAR GERİ GELİYO... 8 27 Yanıtla
  • Mehmet Emin: Adamların ne suçu var..Talimat almışlar..İlla birilerini görevden alacaksanız gariban memuru bırakın onlara talimat vereni görevden alın..Aslında bu görevden almalar hiç adilane değil ama işte güç sizde, kimse sesini çıkaramıyor 25 5 Yanıtla Mehmet Emin: Eğer Gülen bu kadar büyüdüyse, emniyette, yargıya kafasına göre adamlar koyuyorsa bunun suçu kimde..Hep tek taraflı bakıyorsunuz.Bu alışkanlığınız çok kötü ak parti yalakaları 0 0 taner: talimatı vereni görevden alamazlar boş konuşma ! talimatı veren okyanus ötesinde. 0 0
  • VATANDAŞ 46: BAKIYORUMDA POLİSİN GÖREVDEN ALINMASI İLE İLGİLİ AĞZI OLAN KONUŞMUŞ. SADECE İÇLERİNDEKİ KİNİ KUSMAK İÇİN YOK POLİS CEAATÇIYMIŞ YOK TÜRKİYE YE VE ASKERİYEYE İHANET ETMİŞ ŞU ÜLKEDE POLİS KADAR DÜRÜST GÖTEV YAPAN BİR KURUMDA OLSAYDI BU ÜLKE BÖYLE OLMAZDI. NURULLAH MIDIR NEDİR POLİS BU İHANETİ PARA VE ÖZLÜK HAKLARI İÇİN YAPTIĞINI YAZMIŞ. BU KONUDA HİÇ BİR ŞEY BİLMEDİĞİ ORTADA ANLAŞILAN HER VAADE YERİNE GİTİRİLEN BİR GÖREV OLARAK GÖRMÜŞ HA ŞUNUDA HEMEN BELİRTEYİM BEN NE CEMAATÇİ NEDE HÜKÜMETÇİYİM ANCAK İNSAN BİR ŞEYLER YAZMAYA ÇALIŞIRKEN BİRAZ BİLGİ EDİNEREK YAZAR Kİ REZİL OLMASIN.POLİSE VERİLEN HİÇ BİR SÖZ BU GÜNE KADAR YERİNE GETİRİLMEDİ POLİS SADECE YASALARA GÖRE HAREKET EDEN BİR DEVLET MEMURUDUR. ADLİ OLARAK SAVCIYA BAĞLIDIR BİLMEYENLER ÖĞRENSİN DİYE YAZIYORUM. GÖREVİ İCABI DİNLEMESİ GEREKİYORSA DİNLER VE GEREKLİ MERCİLERE BİLGİ VERİR BURDADA AYNISI OLMUŞTUR. YALINıZ BUNDAN ÖNCE İŞLERİNE GELDİĞİ İÇİN POLİSİ ALKIŞLAYAN ASALAKLAR İŞLERİNE GELMEYİNCE POLİSİ SUÇLAMAYA BAŞLAMIŞLARDIR. 6 9 Yanıtla nurullah: adını vatandaş yazacağına polisim desene lan savcısıyla hakimiyle kaymakamıyla valisiyle akp siyle polisiyle hepiniz bir oldunuz bu devlete türkiyeye türk milletine en büyük darbeyi siz yaptınız hee orduya askere olan nefretiniz okadar büyüktüki içinizdeki nefreti askerle orduyla uğraşarak cemaatle akp yle birlik oldunuz bitirmek için ne güzelde edebiyat yapıyorsun akp her istediğinizi yaptı bu ülkede sizden çok maaş alan yoktur ama sizlerin bitmek bilmez istekleriniz yüzünden akp yi arkasından vurdunuz şimdide buldunuz belanızı ama noldu adınız haine kalleşe çıktı zaten itibarınız yoktu şimdi daha beter oldunuz 0 0 mustafa: vatandaş 46 bu ülkede en güvenilir en temiz disiplinli saygılı bir kurum varsa türkiye cumhuriyeti türk ordusudur ALLAH ORDUMUZA ZeVAL ZİYAN VERMESİN ASKERİMİZLE TÜRK ORDUMUZLA UĞRAŞANLARIDA KENDİ KAZDIKLARI KUYUDA BOĞULSUNLAR İNŞALLAH 0 0 vatandaş 46: Evet ben Polisim ancak askeri senden daha çok severim birini severkende bir başkasına çamur atmam bende senin sözlerinden asker kökenlisin diyeceğim ama askere layık değilsin Askerde poliste bu ülkenin bel kemiği omurgasıdır sen ancak içindeki kini kusmaya çalışan karıştırıcının birisin işi nasıl hemen götürüp polisin aldığı maaşa bağladın sıkıyorsa onun çalıştığının yarısını o paraya çalış sıkışınca da polis diye bağırma... 0 0
  • Mehmet Emin: Urfalı İbrhm sen ne diyon aga. Vah vah durum daha feci. Polis de 3 e bölünmüş demekki..Tayyipçiler, Gülenciler , taraf olmayanlar..Birde burada klavye delikanlılığı yapma..Polis memuru isen görevini yap..Halka diklenme..Hükümetten öğrendiğiniz en iyi şeyde bu oldu herhalde. 11 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement