Telefon Dolandırıcıları Jandarmaya Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Telefon Dolandırıcıları Jandarmaya Yakalandı

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde devriye görevi yapan jandarma ekiplerinin şüphe üzerine durdurdukları araçtaki şahıslardan birinin kaçması ve diğerinin ise elindeki cep telefonunu atması büyük bir dolandırıcılık olayını ortaya çıkarttı.

17.03.2017 18:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde devriye görevi yapan jandarma ekiplerinin şüphe üzerine durdurdukları araçtaki şahıslardan birinin kaçması ve diğerinin ise elindeki cep telefonunu atması büyük bir dolandırıcılık olayını ortaya çıkarttı. Şahısların üzerinde yapılan aramada telefonla dolandırdıkları vatandaşların paraları ve ziynet eşyaları ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Akçakale ilçesinde devriye görevi yaparken içerisinde iki kişinin olduğu şüpheli bir aracı durdurmak istedi. Jandarmayı gören şahıslardan M.K., araçtan inip kaçarken İ.H.B. ise kimlik kontrolü sırasında elindeki cep telefonunu yol kenarına attı.

Üzerinden çok sayıda altın eşya çıktı

Şahsı araçtan indirip üst araması yapan jandarma ekipleri, 5 adet altın bilezik, bir adet cumhuriyet altını, bir adet altın kolye, 4 adet altın yüzük, bir adet altın küpe, bir adet altın künye, 79 bin 500 lira parası alınarak dolandırılan şahsın isim, adres ve kimlik bilgilerinin olduğu kağıt, 2 adet cep telefonu ile bir adet sim kart ele geçirdi.

Cep telefonundan dolandırılan şahsa ulaşıldı

İ.H.B.'nin yol kenarına attığı cep telefonunun arama kayıtlarını inceleyen jandarma ekipleri, telefonla B.E. isimli şahısla çok sayıda görüşme yapıldığını belirledi. B.E.'yi arayan jandarma ekipleri, para ve ziynet eşyalarının sahibinin kendisi olduğunu belirledi. B.E.'nin telefon görüşmesinde dolandırıcılara İstanbul'da para ve altınları teslim ettiğini, korktuğu için de polise gitmediğini söylediği öğrenildi.

İstanbul'daki şebeke elemanı da yakalandı

Yaşanan dolandırıcılık olayı sonrası İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle görüşen jandarma ekipleri, dolandırıcılık olayına katıldığı belirlenen bir kişinin daha yakalanmasını sağladı. Jandarma ekipleri araçtan inerek kaçan M.K. isimli şahsı yakalamak için çalışmalarını sürdürürken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Telefon Dolandırıcıları Jandarmaya Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement