Telefon Dolandırıcıları Kırmızı Işıkta Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Telefon Dolandırıcıları Kırmızı Işıkta Yakalandı

Telefon Dolandırıcıları Kırmızı Işıkta Yakalandı

Adana’da telefonla aradıkları kişilere kendilerini polis olarak tanıtıp 10 kişiden 97 bin 850 lira dolandırdığı ileri sürülen 2 kişi, kırmızı ışıkta beklerken yakalandı.

25.11.2014 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da telefonla aradıkları kişilere kendilerini polis olarak tanıtıp 10 kişiden 97 bin 850 lira dolandırdığı ileri sürülen 2 kişi, kırmızı ışıkta beklerken yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesine bağlı Tepebağ Mahallesi'nde meydana geldi. Ocak ayından bugüne Ankara, İzmir, Bursa, Burdur, Balıkesir ve Kocaeli'de 10 kişiyi telefonla arayıp kendisini polis olarak tanıtarak 97 bin 850 lira dolandırdığı ileri sürülen Zafer K. (30) ile kendine yardım eden Alper A.'nın (27) yakalanması için polis çalışma başlattı.

Yapılan çalışma sonucunda Zafer K.'nin arkadaşının içinde bulunduğu otomobilin İnönü Caddesi'nde olduğu öğrenildi. Caddeye giderek arama çalışması başlatan polis, kırmızı ışıkta bekleyen otomobildeki zanlıları gözaltına aldı.

Polis zanlıları emniyete getirip sorguya aldı. Zanlılar, haklarındaki dolandırıcılık iddiasını kabul etmedi.

Sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edilen şahıslardan Zafer K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Alper A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Zafer K.'nin aynı suçlardan 40'tan fazla suç kaydı olduğu öğrenildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Telefon Dolandırıcıları Kırmızı Işıkta Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement