Sakarya'da Polis Telefon Dolandırıcılarını Suçüstü Yakaladı - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da Polis Telefon Dolandırıcılarını Suçüstü Yakaladı

Sakarya\'da Polis Telefon Dolandırıcılarını Suçüstü Yakaladı

Sakarya'nın Karasu ilçesinde polis, telefonla aradıkları çok sayıda kişiye kendilerini savcı olarak tanıtan şüphelileri suçüstü yakaladı.

23.11.2015 15:25  Güncelleme: 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Karasu İlçesi'nde, telefonla aradıkları çok sayıda kişiye kendilerini savcı olarak tanıtan şüpheliler polis ekiplerinin takibi sonucu suçüstü yakalandı.

Karasu İlçesi Yalı Mahallesi'nde oturan M.A.K.'yi telefonla arayarak kendilerini savcı olarak tanıtan bir kişi, "Bilgileriniz PKK ve DAEŞ'in eline geçmiş ve bankadaki paranızı çekiyorlar. Bankadaki paranız ellerine geçmeden çekmeniz gerekiyor. Yetkili arkadaşlarımız evinize gelecek, parayı gelen arkadaşlara verin şahısları biz takip ediyoruz" dedi. Panige kapılan M.A.K. bankadan çektiği 80 bin TL'yi evine gelen telefon dolandırıcılarına teslim etti. Telefondaki kişi ertesi gün de 75 bin euro daha isteyince dolandırıldığını anlayan M.A.K. polise başvurdu.

Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleriyle harekete geçerek telefon dolandırıcıların ikinci kez para istediği M.A.K.'ya içerisinde kağıt parçaları olan zarf verdi. Bir süre sonra eve paraları almaya gelen 20 yaşındaki M.H.T., 27 yaşındaki M.B. ve 36 yaşındaki M.K. gözaltına alındı.

Telefon dolandırıcıları adliyeye sevk edilirken M.A.K. adliye çıkışında gazetecilere "Beni öyle bir kandırdılar ki ne olduğunu anlayamadım. İnsanı bir anda sanki hipnotize ediyorlar. İster istemez anlattıklarına inanıyorsunuz" dedi. - Karasusakarya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya'da Polis Telefon Dolandırıcılarını Suçüstü Yakaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement