Telefon Dolandırıcılarına 80 Bin Lira Kaptırdılar - Son Dakika
Güncel

Telefon Dolandırıcılarına 80 Bin Lira Kaptırdılar

Telefon Dolandırıcılarına 80 Bin Lira Kaptırdılar

TEKİRDAĞ'da telefon dolandırıcıları kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak, İbrahim ve Şerife Mutlu çifti ile çocukları Emre'yi aynı anda arayıp 'paranızı terör örgütü ele geçirdi' diyerek 80 bin lira dolandırdı.

28.10.2016 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEKİRDAĞ'da telefon dolandırıcıları kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak, İbrahim ve Şerife Mutlu çifti ile çocukları Emre'yi aynı anda arayıp 'paranızı terör örgütü ele geçirdi' diyerek 80 bin lira dolandırdı. Bankadaki parasını kendi eliyle dolandırıcılara verdiği için gözyaşı döken Şerife Mutlu, "Babamdan kalan mirasla oğlumu okutmak istiyordum, bizi kandırdılar" dedi.

Tekirdağ merkez Süleymanpaşa İlçesi Çınarlı Mahallesi'nde oturan İbrahim ve Şerife Mutlu çifti, telefon dolandırıcılarının hedefi oldu. Mutlu çiftinin yanı sıra lise mezunu oğulları Emre'yi de aynı anda arayan telefon dolandırıcıları, banka hesaplarının  terör örgütü tarafından bloke edildiğini, şüphelileri yakalamak için parayı kendilerine teslim etmeleri gerektiğini söyledi. Arayanların savcı ve polis olduğuna inan Mutlu ailesi, telaşa kapıldı. Telefon dolandırıcıları baba İbrahim ve oğlu Emre'yi evden uzaklaştırmak için Çorlu Adliyesi'ne gönderen şüpheliler, Şerife Mutlu'ya bankadaki parayı çektirip, evinin önünde aldıktan sonra ortadan kayboldu. Dolandırıldıklarını anlayan İbrahim ve Şerife Mutlu çifti polise giderek şikayette bulundu.

OĞLUMUN ÜNİVERSİTE PARASIYDI'

Babasından kalan 80 bin lira mirası, liseden mezun olan oğlu Emre'nin üniversite eğitimi için ayırdığını anlatan Şerife Mutlu, dolandırıcılara parasını kaptırdığı için gözyaşlarına boğuldu. Anne Mutlu, "Terör örgütü deyince telaşa kapıldık, aynı anda hepimizi aradılar. Babamdan kalan miras olarak 80 bin liramız bankadaydı. Liseden mezun olan oğlumun üniversite eğitimi için saklıyorduk. Şüphelendiğim halde korkumdan parayı verdim" dedi.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü, Mutlu ailesinin başvurusu üzerine telefon kayıtlarını incelemeye alarak olayla ilgili soruşturma başlattı.

- Tekirdağ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Telefon Dolandırıcılarına 80 Bin Lira Kaptırdılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement