Telefon Dolandırıcısı 1 Saatte Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Telefon Dolandırıcısı 1 Saatte Yakalandı

Telefon Dolandırıcısı 1 Saatte Yakalandı

Karabük’te telefonda kendisini polis olarak tanıtarak vatandaştan dolandırdığı paralarla il dışına çıkmak isterken gözaltına alınan bir kişi, kısa sürede yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

04.02.2016 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'te telefonda kendisini polis olarak tanıtarak vatandaştan dolandırdığı paralarla il dışına çıkmak isterken gözaltına alınan bir kişi, kısa sürede yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, telefonla Niyazi Pehlivan'ı (70) arayarak kendisini komiser olarak tanıtan bir kişi, adama, terör örgütü tarafından banka hesaplarının ele geçirildiğini söyledi. Kendisine soruşturma kapsamında hesaplarındaki paraları çekerek Güven Kavşağı'na getirmesi gerektiğini söylenen Pehlivan, 10 bin lirayı alarak söylenen yere gitti. Paraları koyduğu poşeti kendisini arayan şahsa veren Pehlivan, oradan uzaklaştı. Daha sonra dolandırıldığını anlayınca, durumu polise bildirdi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri yapılan çalışma sonucu eşkali belirlenen O.Ş.'yi (38) terminalde otobüse binmek üzereyken yakaladı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Niyazi P., gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisini arayan ve komiser olarak tanıtan kişinin "yapılan operasyonda yardımcı olduğunuz için ödüllendirileceksiniz, Emniyet Müdürlüğü'ne gidiyoruz. Teşekkür ederim" dediğini ifade ederek, "Parayı verdim, sonra kendisi kaçtı. Polisi aradım. Sağolsunlar 1 saat sonra yakaladılar. Cebinden 2 bin lira çıktı. 8 bin lirayı başka bir hesaba havale etmiş" diye konuştu. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Telefon Dolandırıcısı 1 Saatte Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement