Telefon ve İnternet Kablosu Kopan Mahalleliden Tepki - Son Dakika
Güncel

Telefon ve İnternet Kablosu Kopan Mahalleliden Tepki

Telefon ve İnternet Kablosu Kopan Mahalleliden Tepki

Zonguldak'ta Harmankaya Mahallesi Baruthana Caddesi'nden geçen telefon kablosu kamyonun kasasının takılması sonucu zarar gördü.

23.07.2015 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta Harmankaya Mahallesi Baruthana Caddesi'nden geçen telefon kablosu kamyonun kasasının takılması sonucu zarar gördü. Telefon ve internet hatları kesilenmahalle halkı, önlem alınmamasına tepki gösterdi.

Gebze'den aldığı yükü mahalledeki Küçük Sanayi Sitesi'ne götüren 37 yaşındaki Recep Kösecik yönetimindeki kamyon, dün caddeden geçerken telefon kablosuna takıldı. Kablo yere düşerken, çevredeki ev ve işyerlerinin telefon ve internet hatları kesildi. Jandarma, kamyon sürücüsü hakkında tutanak tuttu.

Mahalle sakinleri, telefon kablosunun alçakta olması nedeniyle kamyona takıldığını, bu konuyu İl Telekom Müdürlüğü'ne daha önce dilekçe ile bildirmelerine rağmen önlem alınmadığını söyledi. Yoldaki telefon kablosunu araçlar geçerken daha fazla zarar görmemesi için yukarıya kaldıran mahalle sakinlerinden 40 yaşındaki Levent Demir, daha önce de kabloların aynı şekilde zarar gördüğünü söyledi. Demir, şöyle konuştu:

"Telekom hatlarının standart yüksekliği 4 metre 50 santim. Ancak yaz olduğu için yumuşayan kablolar alçalıyor. Böyle olunca da sürücüler için tehlike arz ediyor. Dilekçe verdim. 1 ay sonra kabloların geleceğini ve o zaman yapılacağını söylediler. Vatandaş ve esnaf bu sürede telefon ve internetten faydalanamayacak. Biz bir an önce hatların yapılmasını istiyoruz."

Kamyon sürücüsü Recep Kösecik de "Zamanında kablolar yapılsaydı, bu olay yaşanmamış olurdu" dedi. - Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Telefon ve İnternet Kablosu Kopan Mahalleliden Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement