Telefonla Dolandırdığı İnsanlar Sayesinde Milyoner Hayatı Sürdü - Son Dakika
Dünya

Telefonla Dolandırdığı İnsanlar Sayesinde Milyoner Hayatı Sürdü

Pakistanlı Feezan Hameed Choudhary, bankadan aradığını söyleyerek dolandırdığı insanlardan çaldığı paralarla, dudak uçuklatan bir servete sahip oldu.

22.09.2016 15:58  Güncelleme: 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birleşik Krallık'ın en büyük bilişim dolandırıcısı, bankadan aradığını söyleyerek kurbanlarından 113 milyon pound (435 milyon TL) çaldı.

435 MİLYON TL SERVETE SAHİP OLDU

İskoçya'nın Glasgow kentinde yaşayan Pakistanlı Feezan Hameed Choudhary, bilişim yoluyla dolandırıcık yaparak tam 113 milyon pound servete sahip oldu.

Kendini kral olarak tanımlayan Choudhary, adeta bir pop star gibi gününü gün ediyordu. Özel jetiyle dünyayı turlayan, pahalı mücevherlerle poz veren Choudhary'nin garajında servet değerinde Bentley, Rolls-Royce, Lamborghini ve iki tane Porsche marka otomobili var.

YAKAYI EN SONUNDA ELE VERDİ

Pakistan, Dubai ve İskoçya'da emlak sahibi olan Choudhary, Londra'nın en ünlü alışveriş merkezi Harrods'a her gidişinde yüz binlerce pound değerinde alışverişler yapıyordu Yüzlerce insanı telefonla arayarak dolandıran Choudhary, ayda yaklaşık 3 milyon pound kazanıyordu.

Daily Mail'in haberine göre; Choudhary'nin zor durumda bıraktığı kurbanlardan biri, intihar ederek yaşamına son verdi.

Ve acımasız düzenbaz nihayet yakayı ele verdi. Bilişim suçuyla dolandırıcılıktan yargılanan Choudhary, 11 yıl hapse çarptırıldı.


Telefonla Dolandırdığı İnsanlar Sayesinde Milyoner Hayatı Sürdü

Son Dakika Dünya Telefonla Dolandırdığı İnsanlar Sayesinde Milyoner Hayatı Sürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement