Telefonu Aldı, Kaçamadan Böyle Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Telefonu Aldı, Kaçamadan Böyle Yakalandı

Nişantaşı'nda bir eczaneye gelen Kolombiyalı, masanın üstünde bulunan cep telefonunu alarak dışarı çıktı.

26.10.2016 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nişantaşı'nda bir eczaneye gelen Kolombiyalı, masanın üstünde bulunan cep telefonunu alarak dışarı çıktı. Telefonunun çalındığını fark eden eczacı, şüpheliyi yakalayarak polise teslim etti. Hırsızın cep telefonunu çalma anı ise güvenlik kameraları tarafından an be an kaydedildi.

Olay, Şişli Nişantaşı'nda bulunan bir eczanede meydana geldi. Eczaneye gelen biri kadın iki kişi bir süre etrafı gözetledikten sonra masanın üzerinde bulunan cep telefonunu gözüne kestirdi. Eczacının diğer müşterilerle ilgilenmesi nedeniyle boşta duran cep telefonunu alarak dışarı çıktı. Telefonunun çalındığını fark eden eczacı koşarak hırsızı dışarıda yakaladı.

HIRSIZLIK GÜVENLİK KAMERASINDA

Bu anlar ise güvenlik kameraları tarafından an be an kaydedildi. Görüntülerde bir erkek ile bir kadının eczaneye gelişi, bir süre etrafı inceledikten sonra masanın üzerindeki cep telefonunu alması ve dışarı çıkması görülüyor. Telefonunun çalındığını fark eden eczacı hırsızı yakalayarak durumu polise bildiriyor. Hırsızın eczaneye beraber girdiği kadın ise yaşanan kargaşadan faydalanarak kayıplara karıştı.

ÇALINAN TELEFONLA POLİSİ ARADI

Hırsızı yakalayarak eczanenin içine çeken eczacı, çalınan telefonu hırsızdan alarak aynı telefonla olayı polise bildirdi.

KOLOMBİYA'DAN GELDİ

Üç gün önce cezaevinden çıktığı öğrenilen hırsızın Kolombiya vatandaşı olduğu anlaşıldı. Eczacının polise teslim ettiği ithal hırsız, işlemleri yapılmak için polis merkezine götürüldü. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Telefonu Aldı, Kaçamadan Böyle Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement