Samanyolu TV'ye Erdoğan Bayrağı Asmaya Çalıştılar - Son Dakika
Güncel

Samanyolu TV'ye Erdoğan Bayrağı Asmaya Çalıştılar

Samanyolu TV\'ye Erdoğan Bayrağı Asmaya Çalıştılar

Üsküdar'da bulunan Samanyolu Televizyonu'nun önüne araçlarıyla gelen grup, bina girişindeki demir korkuluklara Recep Tayyip Erdoğan logolu bayrak asmak istedi.

11.08.2014 04:23  Güncelleme: 08:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2014 Cumhurbaşkanlığı Seçimlerini Başbakan Erdoğan'ın kazanmasının ardından, gece saatlerinde ellerinde Erdoğan logolu seçim bayrağı ile Türk bayrağı bulunan bir grup, yaklaşık 10 araçlık konvoyla Üsküdar Kısıklı'da bulunan Samanyolu Televizyonu binasının önüne geldi.

ERDOĞAN LOGOLU BAYRAK ASMAK İSTEDİLER

Daha sonra grup üyeleri burada durup sloganlar eşliğinde kanalı protesto etti. Bu sırada kalabalıktan 1 kişi, demir korkuluklara Erdoğan logolu seçim bayrağını asmak istedi. Ancak girişim binanın güvenlik görevlileri tarafından engellendi.

Bunun üzerine bina görevlileri ile televizyonu protesto edenler arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Gerginlik resmi polis ekiplerinin araya girmesiyle son buldu. Grup üyeleri yaşanan gerginlik sonrası araçlarına binerek bina önünden ayrıldı.

GECE BOYU KANAL ÖNÜNDEN GEÇEREK KORNA ÇALDILAR

Öte yandan sevinç gösterisi için sokaklara dökülen vatandaşlar, gece boyunca sloganlar eşliğinde kanal önünden geçerek korna çaldı. Önlem amacıyla da gece boyunca polis ekipleri bina önünden ayrılmadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samanyolu TV'ye Erdoğan Bayrağı Asmaya Çalıştılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • hakan: Varollll eyvallah gençler elinize agzınıza sağlık 50 34 Yanıtla
  • a a a a a a: yerinizde olsam heykeli dikerdim o batar onlara 10 9 Yanıtla
  • burak bayraktaroglu: haha sahiller çalışıyomuş :D o yüzden izmirde ki gecekondular körfeze bakıyor :D 8 1 Yanıtla
  • abdullah mercan: gazabımız rahmetimizi aşacaktır diyen bir başbakan-efendiler efendisi gönüller sultanı HZ muhammed'i kendinden üstün tutan bir içişleri bakanı-kitabımız için iki makara iki bakara salllayn başmüzakereci-CB sürecinde oy kullanmaya giden akp kayseri vekili PELİN gündeş bakır islam dinini ve hz muhammedi propogandaya alet ederek efendimiz gelip şu sahneyi görseydi hepimiz ile gurur duyardı diye sözler sarf edenleri niye hatırlamıyorsunuz lan şeref yoksunları. . . . ak troller 5 2 Yanıtla
  • abdullah mercan: onca medya gücü ile saldır bırakın da adamların da kendini savunma hakkı olsun değil mi, diğer medya ordusu mangal da kül bırakmasın adamlar kendini savununca da yok şundan beter yok bundan beter ulan ak troller siz daha betersiniz lan. . . 3 4 Yanıtla
  • qdqwdwq: erdogan bayragi nedir kürdo admin 0 0 Yanıtla

Advertisement