Televizyon Ekranlarını Süsleyen Dekorlara İmza Atıyor - Son Dakika
Güncel

Televizyon Ekranlarını Süsleyen Dekorlara İmza Atıyor

İç Mimar Ahmet Güneş, artık televizyon ekranlarında milyonlarca insanın izlediği programlar için de özel tasarımlar yapıyor.

19.07.2016 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Show TV Evrim Akın Ev Kuşu ve Kanal D Ben Bilmem Eşim Bilir Evi projeleri ile televizyon dünyasına da adım atan Güneş, televizyona yönelik çalışmalarına bu kez yeni sezonda Show TV'de yayınlanacak olan Nursel'in Evi programıyla devam edecek.

2008 yılından bu yana yaptığı tasarımlarla adından sıkça söz ettiren Ahmet Güneş, çizgisi ve ekrana taşıdığı iç mimari tasarımlarıyla da çok konuşuluyor.

Ünlü iç mimar, farklı tv projelerinde yer almaktan büyük keyif duyduğunu ifade ederek"Televizyon projeleri için yaptığım tasarımlar, meslek hayatımda benim için özel bir yer almaya başladı. İç Mimar olarak yeni trendleri, milyonlarca insanın izlediği bir programda uygulayabilmek hem eğlenceli hem de farklı bir tecrübe. Daha öncesinde televizyon programları için yaptığım tasarımlar beğenilince farklı kanallardan teklifler gelmeye başladı. Açıkçası benim için de keyif verici bir durum bu. Rutin işlerimizin dışında ekibimizle birlikte program dekoru tasarlıyor ve uygulamasında bizzat yer alıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Televizyon Ekranlarını Süsleyen Dekorlara İmza Atıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement