Tellallar Anma ve Mizah Günleri'ne Davet Etti - Son Dakika
Yerel

Tellallar Anma ve Mizah Günleri'ne Davet Etti

Tellallar Anma ve Mizah Günleri\'ne Davet Etti

55. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri kapsamında tellallar Akşehir’in cadde ve sokaklarını gezerek halkı etkinliklere davet ederken, ilçe protokolünü de makamında ziyaret edip onları da etkinliklere davet etti.

04.07.2014 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

55. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri kapsamında tellallar Akşehir'in cadde ve sokaklarını gezerek halkı etkinliklere davet ederken, ilçe protokolünü de makamında ziyaret edip onları da etkinliklere davet etti.

Davul çalarak belediye binasına gelen tellallar, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'dan bahşiş alarak Başkan Akkaya'ya davul çaldırttılar. Anma ve Mizah Günleri'nin 5 Temmuz tarihinden itibaren başlayacağının altını çizen Başkan Akkaya, Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri'nin hayırlara vesile olmasını diledi.

HAFIZLARDAN BAŞKAN AKKAYA'YA ZİYARET

55. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri kapsamında İplikçi Camisi'nde Kur'an-ı Kerim ziyafeti veren Dünya ve Türkiye birincisi hafızlar; Ali Tel, Davut Kaya, Mehmet Atıcı ve Mehmet Ali Kuştaşı Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'yı da makamında ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs ile Akşehir İlçe Müftüsü Karabey Özdemir de katıldı. Böyle güzel ve müstesna bir günü yaşattıkları için teşekkür eden Başkan Akkaya, hafızlara Nasreddin Hoca'nın tersine çalışan saatini armağan etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tellallar Anma ve Mizah Günleri'ne Davet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement