Tem Bağlantı Yolunu Kilitleyen Kaza - Son Dakika
Güncel

Tem Bağlantı Yolunu Kilitleyen Kaza

Tem Bağlantı Yolunu Kilitleyen Kaza

Okmeydanı TEM bağlantı yolunda takla atan bir otomobil, halk otobüsüne çarptı.

01.09.2014 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okmeydanı TEM bağlantı yolunda takla atan bir otomobil, halk otobüsüne çarptı. Kazada 1 kişi yaralanırken, karşı yönde olayı seyretmek üzere duran bir motosiklet sürücüsüne arkadan gelen bir başka motosiklet çarptı. Yaşanan kazalar nedeniyle bağlantı yolunda trafik adeta kilitlendi.

Edinilen bilgilere göre, saat 13.00 sıralarında 34 VV 2109 plakalı otomobil, TEM Okmeydanı bağlantı yolu AKOM mevkiinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Takla atan otomobil, bir halk otobüsüne çarparak durabildi. Kazada otomobilde bulunan bir kişi hafif şekilde yaralanırken, yapılan ihbarların yoğunluğu nedeniyle olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kaza nedeniyle TEM bağlantı yolunda da yoğun trafik yaşandı. İtfaiye ekipleri olay yerine ulaşmakta zorluk yaşadı.

Evlerine ve işyerlerine gitmeye çalışan vatandaşlar ise tamamen duran trafikte yürümeyi tercih etti. TEM bağlantı yolunda yürüyen vatandaşlar, "Yaklaşık 3 kilometredir yürüyoruz. Spor oluyor" diyerek duruma tepki gösterdi.

Kazayı gören bir vatandaş, "Araç hızlıydı. Bariyerlere çarptı, sonra da otobüse vurdu ve yol bu hale geldi" dedi.

KAZAYI İZLERKEN KAZAZEDE OLDU

Kaza yapan araçları kaldırma çalışmaları sırasında ise ilginç bir kaza daha yaşandı. TEM Otoyolu'ndaki trafiği etkileyen kazanın kaldırılması için yoğun bir şekilde çalışan ekipleri izlemek isteyen Halil Serhuş isimli motosiklet sürücüsü yol kenarında aniden durdu. Bu sırada arkadan gelen bir başka motosiklet sürücüsü Mesut Demirkaya, Halil Serhuş'a çarparak yaralanmasına neden oldu. Serhuş ambulansla hastaneye kaldırıldı. Mesut Demirkaya ise, "Ters istikamette kaza vardı. Sürücü kazayı izlemek için aniden durunca ben de ona çarptım" dedi.

Bağlantı yolunun her iki istikametinde meydana gelen kazalar nedeniyle trafikte uzun kuyruklar oluştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tem Bağlantı Yolunu Kilitleyen Kaza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement