Tem'de Kaza: 2 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Tem'de Kaza: 2 Ölü, 2 Yaralı

* Esenler'deki bir yakınlarının ziyaretinden dönen ailenin bulunduğu otomobil Bağcılar İSTOÇ Mevkii'nde bariyerlere çarptı; anne ile kızı feci şekilde can verdi.

10.03.2015 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

* Esenler'deki bir yakınlarının ziyaretinden dönen ailenin bulunduğu otomobil Bağcılar İSTOÇ Mevkii'nde bariyerlere çarptı; anne ile kızı feci şekilde can verdi.

Yaralı sürücü ölen eşi ve kızına dokunarak gözyaşlarına boğuldu.

Haber: Erhan TEKTEN- Kamera: Soner HASIRCIOĞLU/ İstanbul DHA

TEM Otoyolu'nda bir otomobil bariyerlere çarptı; kazada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 05.30 sıralarında Bağcılar TEM Otoyolu Edirne istikameti İSTOÇ mevkii Güneşli Bağcılar yol ayrımında meydana geldi. Özgür Kaçar yönetimindeki 34 AR 1268 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kaza sonrası sürücünün eşi Çiğdem ile kızı Tuana Kaçar olay yerinde hayatını kaybetti. Özgür Kaçar ile oğlu Göktuğ Kaçar ise hafif şekilde yaralandı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Bu sırada Özgür Kaçar ölen eşi ve kızına dokunarak gözyaşlarına boğuldu.

Yaralı Özgür Kaçar daha sonra ambulansla Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Göktuğ Kaçar ise Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırıldı. Kaza nedeniyle sapak trafiğe kapatılırken, araçlar TEM otoyoluna yönlendirildi.

"DİREK BARİYERLERE DALDI"

Bir görgü tanığı, "Direk bariyerlere daldı. Sadece o kadarını görebildik. Direk bariyerlere daldı. Etrafı sağı solu bomboştu" dedi.

UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

Polisin olay yerindeki incelemelerinin ardından da anne ile kızının cesetlerini Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Bu arada TEM'e bağlantı yollarında uzun araç kuyrukları oluştu; kaza yapan otomobilin yoldan çekilmesinin ardından ise trafik akışı normale döndü.

Öte yandan ailenin Esenler'de bir yakınlarının ziyaretinden döndükleri, Özgür Kaçar'ın da Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tem'de Kaza: 2 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edirne'de Gümrük Kaçağı Elektronik Eşyalar Ele Geçirildi
    12:01 Edirne'de Gümrük Kaçağı Elektronik Eşyalar Ele Geçirildi

    Edirne'de yapılan bir aramada, Kocasinan Mahallesi'nde durdurulan bir araçta gümrük kaçağı 17 oyun konsolu ve 2 robot süpürge ele geçirildi. Sürücü hakkında adli tahkikat başlatıldı.

  • DSİ, İvriz Sağ Sahil Sulama Projesi ile Ereğli'de tarım arazilerini sulamaya başlıyor
    12:01 DSİ, İvriz Sağ Sahil Sulama Projesi ile Ereğli'de tarım arazilerini sulamaya başlıyor

    Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, İvriz Sağ Sahil Sulama Projesi ile Ereğli ilçesinde 247 bin 500 dekar tarım arazisinin borulu şebeke sulamaya kavuşacağını bildirdi. Proje ile 25 bin istihdam ve 635 milyon lira gelir artışı hedefleniyor.

  • Elazığ'da Kız Meslek Lisesi Öğrencileri Beslenme Desteği Projesiyle Anaokulu Öğrencilerine Hizmet Veriyor
    11:59 Elazığ'da Kız Meslek Lisesi Öğrencileri Beslenme Desteği Projesiyle Anaokulu Öğrencilerine Hizmet Veriyor

    Elazığ'da bulunan kız meslek lisesi öğrencileri, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan Beslenme Desteği Projesi kapsamında 1400 anaokulu öğrencisine günlük kahvaltı ve yemek hizmeti sunuyor. Öğrenciler, alan şefi ve usta öğreticilerin eşliğinde, hijyenik ortamda hazırlanan yemekleri okullara ulaştırarak mesleki becerilerini geliştiriyor. Proje sayesinde öğrenciler, hem eğitim harçlıklarını çıkarıyor hem de mesleki açıdan daha donanımlı hale geliyor. Ayrıca, projenin hijyen açısından gerekli tüm kontrolleri yapılarak sağlıklı besinlerin sunulduğu belirtiliyor.

  • Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin: Gerçekçiyiz, Milleti Aldatmadık
    11:58 Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin: Gerçekçiyiz, Milleti Aldatmadık

    Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından düzenlenen 'Yerel Kalkınmada Belediyelerin ve Esnafın Rolü' programına katılan Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, gerçekçi olduklarını ve milleti aldatmadıklarını söyledi. Toplantıda yapılan çalışmalar ve yapılacak projeler hakkında bilgi veren Bilgin, Ankara temasları hakkındaki eleştirilere de cevap verdi.

  • İzmir'de 7. Yaşayan Park Kovankayası hizmete açıldı
    11:57 İzmir'de 7. Yaşayan Park Kovankayası hizmete açıldı

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bayraklı Doğançay'da hayata geçirilen Kovankayası Yaşayan Parkı'nı ziyaret etti. Başkan Tunç Soyer, İzmir'de 7'inci Yaşayan Parkın kullanıma açıldığını belirterek, 'Her biri bulunduğu bölgede yaşayan insanların doğada keyifle bir araya gelebileceği mekanlar oluyor. İzmirlilere hayırlı olmasını diliyorum. Geldiklerinde cennetle karşılaşacaklar' dedi.


Advertisement