Metro İnşaatında Kaza! TEM'i Su Bastı - Son Dakika
Güncel

Metro İnşaatında Kaza! TEM'i Su Bastı

Metro İnşaatında Kaza! TEM\'i Su Bastı

Metro çalışması sırasında su borusunun patlatılması sonucu TEM Otoyolu Metris bağlantı yolunu su bastı. Sürücüler biriken su nedeniyle zor anlar yaşadı.

23.07.2015 12:51  Güncelleme: 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Metris Cezaevi karşısında yapımı süren metro istasyonu çalışması sırasında İSKİ'ye ait su borusu patladı. Yaklaşık 2 metre havaya yükselen sular kısa sürede TEM bağlantı yoluna taştı. Edirne ve Ankara yönüne giden sürücüler biriken su nedeniyle zorluklar yaşadı. Her iki yönde de araç kuyrukları oluştu.



Mahmutbey- Mecidiyeköy metro hattının Metris İstasyonu çalışması sırada İSKİ'ye ait su borusu patladı. Metro çalışanları durumu İSKİ görevlilerine bildirdi.

TAZYİKLİ SU TEM'E TAŞTI

Tazyikli su yaklaşık 300 metre mesafede bulunan TEM bağlantı yoluna taştı. Edirne ve Ankara yönüne seyir halindeki sürücüler yoldan geçmekte güçlük yaşadı.

Araçlar her iki yönde de uzun kuyruklar oluşturdu. Yaklaşık 1 saat sonra gelen İSKİ görevlileri patlayan boruya gelen suyu kapattı. Yolda biriken suyun tahliye çalışmaları ise sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Metro İnşaatında Kaza! TEM'i Su Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Zaza: Anlamadım gitti bu troller kendini herseyin sahibi varoşlarıda misafir olarak görüyor. Ulan kaşmer senin ataların nerden geldi buraya? Haa bizans torunuysan söyle bilelim. Kendini üstün gören aslında en aşağılıktır bu vatanda 7 10 Yanıtla
  • Korunun…: Patlatan kesin kürt , sabotaj kokusu aliyorum :) 5 11 Yanıtla
  • ....: istanbulun suyu çıktı iyice :D 5 1 Yanıtla
  • simarik: AVRUPANIN PÌSLINI ORNEK ALANA KADAR AVRUPANIN IS GÙVENLIGINÌ ORNEK ALSAK TURKIYENÌN INSAAT SEKTORU NUN IS GUVENCESI BÉRBAT SIFIR MUTAITLERIN ISGUVENCESI EGITIMI ALMASI LAZIM. AVRUPADAN ACIL OLARAK. 4 1 Yanıtla
  • Net... Ve açık ??: Halka hizmet ,,hakka hizmet.. 3 1 Yanıtla
  • Ülkücü: aha bizim bura :D 4 0 Yanıtla
  • umit: Tayyipin mutahitleri ne beklenir 2 1 Yanıtla
  • bmw ye cevap: almanya nin yollarini elestiriyorsan. pes dogrusu. dunyanin en iyi yolu, alt yapisi. bizde de Kars in bazi yerleri. cunku Ruslar yapmis. uyanin artik. bizim yollarimizin adi "yap boz" dur ! 2 0 Yanıtla
  • cotanak28: Durmak yok yola devammmm 1 0 Yanıtla

Advertisement