Tem Otoparkı"Ndan Araç Kurtarma Seferberliği - Son Dakika
Güncel

Tem Otoparkı"Ndan Araç Kurtarma Seferberliği

Tem Otoparkı"Ndan Araç Kurtarma Seferberliği

Haber-Kamera: Özgür ARSLAN / İstanbul DHA TEM Otoyolu'nun Edirne istikametinde, kar yağışı nedeniyle dün akşam Bahçeşehir, Ispartakule, Mahmutbey Gişeler ve İSTOÇ mevkiinde çok sayıda araç mahsur kaldı; yol tamamen trafiğe kapandı.

19.02.2015 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: Özgür ARSLAN/ İstanbul DHA

TEM Otoyolu'nun Edirne istikametinde, kar yağışı nedeniyle dün akşam Bahçeşehir, Ispartakule, Mahmutbey Gişeler ve İSTOÇ mevkiinde çok sayıda araç mahsur kaldı; yol tamamen trafiğe kapandı. Yolda yakalanan sürücülerden bir çocuğu araçlarını TEM Otoyolunda bırakmak zorunda kalmıştı.

Karın durması ve yolların açılmasının ardından sürücüler, araçlarını almaya geldi. TEM'e gelen sürücüler, araçlarını kurtarmakta büyük güçlük çektiler. Ellerinde kürekler ile araçlarını kurtarmaya gelen sürücüler kara gömülmüş araçlarını çıkartmakta zorlanınca karayollarının kar küreme aracının yardımına ihtiyaç duydular.

Belli bir seviyeye kadar karı temizleyen küreme aracının çalışmasından sonra vatandaşlar ellerindeki kürekler ile kalan karı temizleyerek araçlarını kurtardı. Bazı araçlar ise itfaiye ekiplerinin yardımıyla kısa sürede kar yığınından kurtulmayı başardı.

Gaziosmanpaşa'dan Esenyurt'a gitmek üzere yola çıkan ve Bahçeşehir mevkinde aracını bırakmak zorunda kalan bir sürücü, iki gündür aracının TEM Otoyolunda olduğunu söyledi. Otoyolda halen çok sayıda araç yol kenarlarında bekliyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tem Otoparkı'Ndan Araç Kurtarma Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement