Tem Otoyolu Çayırova Osb Köprülü Kavşağı Çalışması Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Tem Otoyolu Çayırova Osb Köprülü Kavşağı Çalışması Sürüyor

Tem Otoyolu Çayırova Osb Köprülü Kavşağı Çalışması Sürüyor

Çayırova’da gerçekleştirilen TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşak çalışması devam ediyor.

25.12.2015 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çayırova'da gerçekleştirilen TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşak çalışması devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmalar devam ediyor. Kavşak çalışmasıyla ağır vasıta ve OSB'ye giriş-çıkış yapan araçların OSB'ye ulaşımı daha güvenli bir şekilde sağlanacak. Kavşak, Şekerpınar mahallesine de ulaşımı kolaylaştıracak. Kavşakta kazı, dolgu ve temel çalışmaları yapılıyor. Ulaşım Dairesi Başkanı Mustafa Altay, Çayırova'da yapımı devam eden TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmaları yerinde inceledi.

Proje kapsamında trafik sıkışıklığının yoğun olduğu bölgeye köprülü kavşak yapımı gerçekleştiriliyor. Çalışma tamamlandığında bölgede bulunan trafik ışıklarının kaldırılmasıyla araçlar daha güvenli ve konforlu ulaşım sağlayacaklar. Yapımı devam eden projede yarma kazıları, betonarme istinat duvarları, toprakarme duvar kazıları ve ilave menfezler için demir ve beton imalatları gerçekleştiriliyor.

Proje kapsamında 6 bin 700 metre yol yapılacak. Üst geçit çalışmasında 308 bin metreküp kazı, 31 bin 800 ton asfalt, 15 bin ton beton imalatı gerçekleştirilecek. 2 bin 700 ton prefabrik kiriş imalatının yapılacağı projede elektrik ve tesisat işleri de uygulanacak. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tem Otoyolu Çayırova Osb Köprülü Kavşağı Çalışması Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement