TEM Otoyolu'nda 2 yolcu otobüsü çarpıştı, 8 kişi yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

TEM Otoyolu'nda 2 yolcu otobüsü çarpıştı, 8 kişi yaralandı

TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde 2 yolcu otobüsünün çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 8 kişi yaralandı. Kazada araçta sıkışan sürücülerden 1'i itfaiye ekiplerince kurtarıldı, bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

29.05.2021 17:27  Güncelleme: 19:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEM Otoyolu Kocaeli geçişi Kartepe mevkiinde meydana gelen kazada, Ankara istikametinde ilerlemekte olan 2 yolcu otobüsü çarpıştı.

8 KİŞİ YARALANDI

Kazanın haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekiplerce araçta sıkışan 1 sürücü, sıkıştığı yerden kurtarıldı. İlk belirlemelere göre 8 kişinin yaralandığı kaza bölgesinde ekiplerin müdahaleleri sürüyor. Kaza sebebi ile Ankara istikametinde trafik tek şeritten kontrollü şekilde sağlanırken, konuyla ilgili inceleme başlatıldı.

TEM Otoyolu'nda 2 yolcu otobüsü çarpıştı, 8 kişi yaralandı

MİNİK ÇOCUK, PARMAKLARIYLA KULAKLARINI TIKADI

Kazanın şiddeti ile araç içinde savrularak yaralanan 7 yolcu ise sağlık ekiplerinin yardımı ile ambulanslara taşındı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Kazadan yara almadan kurtulan bir çocuk ise kazada yaşadığı korkuyu atlatmak için parmakları ile kulaklarını tıkayıp gözlerini kapatarak bir süre annesinin yanında hareketsiz bekledi. Kazaya karışan otobüslerdeki yolcular ise olay yerine gelen yolcu otobüslerine yerleştirilerek seyahatlerine devam ettirildi.

TEM Otoyolu'nda 2 yolcu otobüsü çarpıştı, 8 kişi yaralandı

"TAKİP MESAFESİ AZ OLUNCA KAZA KAÇINILMAZ OLDU"

Bir tırın yavaşlaması sonrasında takip mesafesi kısa olan otobüslerin kazaya karıştığını belirten Murat Köseoğlu adlı yolcu, "Benim kanaatim iki otobüs sürücüsü de hatalı. Takip mesafeleri fazla yoktu. Sürücüden öğrendiğime göre bir tır giderken ani fren yapmış. Diyarbakır otobüsü ani fren yapmak zorunda kalınca bizim sürücü de ani fren yaptı ama vurdular birbirlerine. Takip mesafesi fazla olsaydı herhalde kurtarabilirlerdi. Hızları daha fazla olsaydı daha ağır yaralılar olurdu diye düşünüyorum. Ucuz atlattık gibi bir şey. Benim arkamda yaşlı bir amca vardı kafası kanıyordu. Çocuklar çok korkmuştu. Ama buna da şükür" dedi.

TEM'DE UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

Kaza sebebiyle TEM Otoyolu Ankara istikametinde bir süre duran trafik ise kilometrelerce uzunlukta araç kuyruklarının oluşmasına sebep oldu. Kazaya karışan otobüslerin yoldan kaldırılması sonrasında yoldaki trafik normale döndü. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

TEM Otoyolu'nda 2 yolcu otobüsü çarpıştı, 8 kişi yaralandı
TEM Otoyolu\'nda 2 yolcu otobüsü çarpıştı, 8 kişi yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa TEM Otoyolu'nda 2 yolcu otobüsü çarpıştı, 8 kişi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement