Tem Otoyolunda Yenileme Çalışması - Son Dakika
Yerel

Tem Otoyolunda Yenileme Çalışması

TEM otoyolunun Körfez kavşağı ile Gümüşova kesiminde kalan köprü ve viyadüklerde yarından itibaren 31 Ağustos'a kadar yaya korkulukları yenileme çalışması yapılacak.

17.03.2015 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEM otoyolunun Körfez kavşağı ile Gümüşova kesiminde kalan köprü ve viyadüklerde yarından itibaren 31 Ağustos'a kadar yaya korkulukları yenileme çalışması yapılacak.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, çalışmalar sırasında otoyolun her iki istikametindeki köprü ve viyadüklerde bulunan emniyet şeridinin, gerektiğinde de sağ şeritlerin kapatılacağı bildirildi.

İhtiyaç halinde sol şeritlerin de kapatılabileceğine işaret edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu kesimdeki çalışmalar, 31 Ağustos Pazartesi tamamlanacaktır. Çalışmalar, haftanın her günü 07.00 ile 20.00'de trafik yoğunluğu dikkate alınarak yapılacaktır. Trafik yoğunluğuna bağlı gece çalışmaları da yapılacaktır. Çalışmalar süresince sınav ve bayram günleri gibi özel günler göz önünde bulundurularak, trafik düzenlemeleri buna göre yapılacaktır. Çalışmalar esnasında gerekli emniyet önlemleri alınacak ve trafik işaretlemeleri yapılacaktır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerekmektedir."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tem Otoyolunda Yenileme Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement