Tem Otoyolundaki Zincirleme Trafik Kazası - Son Dakika
Yerel

Tem Otoyolundaki Zincirleme Trafik Kazası

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazası nedeniyle ulaşıma kapanan TEM Otoyolu İstanbul yönü, yeniden ulaşıma açıldı.

31.12.2015 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazası nedeniyle ulaşıma kapanan TEM Otoyolu İstanbul yönü, yeniden ulaşıma açıldı.

TEM Otoyolu İstanbul istikameti Dilovası rampasında, 10'dan fazla aracın karıştığı zincirleme trafik kazasının ardından itfaiye ve karayolları ekipleri yolun trafiğe açılması için çalışma başlattı.

Ekiplerin kaza yapan araçları sağ şeride çekmesinin ardından, yol kontrollü olarak trafiğe açıldı.

Uzun araç kuyruğunun oluştuğu yolda, ekipler temizleme ve tuzlama çalışmaları yaparken, kar yağışı da aralıklarla devam ediyor.

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazada bir kişinin öldüğünü ve 31 kişinin yaralandığını belirterek, durumu ağır olan bir yaralının Gebze'de özel bir hastaneye kaldırıldığını söyledi.

Kamu hastanelerinde durumu ağır olan ve ameliyata giren yaralı olmadığını dile getiren Ergüney, Gebze'deki başka bir özel hastanede durumu hafif olan 20 kişinin tedavi edildiğini, bunların bir kısmının ambulansla bir kısmının da kendi imkanlarıyla hastaneye ulaştığını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tem Otoyolundaki Zincirleme Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement