Tema, Hisarcık'ta Çalışmalarını Hızlandırıyor - Son Dakika
Yerel

Tema, Hisarcık'ta Çalışmalarını Hızlandırıyor

Tema, Hisarcık\'ta Çalışmalarını Hızlandırıyor

Tema Vakfı Hisarcık İlçe Sorumlusu Erdem Öztoprak ve yönetim kurulu üyeleri okullarda uygulayacakları eğitim programları hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci’ye bilgi verdiler.

19.11.2015 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tema Vakfı Hisarcık İlçe Sorumlusu Erdem Öztoprak ve yönetim kurulu üyeleri okullarda uygulayacakları eğitim programları hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci'ye bilgi verdiler.

Hisarcık Tema yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci'yi makamında ziyaret eden Tema İlçe Sorumlusu Erdem Öztoprak, Hisarcık Atatürk İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu, Şehitler Ortaokulu ve Anadolu Lisesinde uygulamayı planladıkları eğitim programları hakkında bilgiler verdi.

Tema İlçe Sorumlusu Erdem Öztoprak, Tema Vakfının Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde okullarda Minik Tema, Yavru Tema ve Ortaokul Tema Eğitim Programlarını uygulayarak öğrencilerin ekolojik okur yazarlıklarını güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, " Tema Vakfının ilçemiz okullarında planladığı bu eğitim çalışmaları sayesinde yaşadığı doğayı tanıyan ve koruyan bir nesil yetişecektir. Daha yeşil ve yaşanabilir bir Hisarcık adına Tema Vakfının planlamış olduğu faaliyetlere her daim destek vereceğiz." dedi.

Anaokulu öğrencileri seviyesinde uygulanacak Minik Tema Eğitim Programını Atatürk İlkokulu öğretmenlerinden Oytun Ovalıoğlu ve Hisarcık Anadolu Lisesi Öğretmenlerinden Semra Işık; Yavru Tema Eğitim Programını Cumhuriyet İlkokulu öğretmenlerinden Erhan Önal ve Adem Bozkurt, Ortaokul Tema Eğitim Programını ise Şehitler Ortaokulu öğretmenlerinden Mustafa Tekin öğrencileriyle birlikte hayata geçirecekler.

Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci'ye Tema İlçe Sorumlusu Erdem Öztoprak tarafından Tema rozeti takıldı. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tema, Hisarcık'ta Çalışmalarını Hızlandırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement