Tema Vakfı Başkanı Ataç Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Tema Vakfı Başkanı Ataç Açıklaması

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, "2015 yılında 50 bin gencimizi vakfımızın üyesi yaptık. 2016'da hedefimiz 72 bin gence ulaşmak" dedi.

30.12.2015 19:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, "2015 yılında 50 bin gencimizi vakfımızın üyesi yaptık. 2016'da hedefimiz 72 bin gence ulaşmak" dedi.

Ataç, Erdemli ilçesindeki TEMA Evi'nin açılışının 1. yıl dönümünü etkinliği kapsamında Erdemli Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programında yaptığı konuşmada, Türkiye genelinde TEMA Vakfı gönüllülerinin kendine ait binası bulunan tek yerin Erdemli ilçesi olduğunu söyledi.

TEMA evinin yerini veren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'ya teşekkür eden Ataç, "İnanın bugün burayı görünce ben de Erdemli'de olsam da burada çalışsam dedim. Yakında hemşehriniz olabilirim" dedi.

TEMA'ya herkesin çok büyük katkıları olduğunu vurgulayan Ataç, doğa gönüllüsü oldukların ifade etti.

"Biz toprağın havanın, suyun peşindeyiz" diyen Ataç, şöyle devam etti:

"Bilinç oluşturmak, dikkat çekmek istiyoruz. Hep birlikte olduğumuz da güzel bir sinerji ortaya çıkıyor. Bu sinerjiyi ülkemizin yararına kullanmak istiyoruz. Türkiye'de 600 bin gönüllü üyesi bulunan başka bir Sivil Toplum Kuruluşu yok. TEMA olarak biz 600 bin kişilik halka yayılmış gönüllü ordusuyla Türkiye'nin en büyük hareketine sahibiz. Doğa ve yeşil tutkunu bir vakıfız. Çevre ve doğa tutkunu gençlik geliyor, bunu iyi yönde kanalize etmek gerekiyor. 2015 yılında 50 bin gencimizi vakfımızın üyesi yaptık. 2016'da hedefimiz 72 bin gence ulaşmak. Çünkü geleceğimiz onlar bu nedenle gençliğimize çocuklarımıza büyük önem veriyoruz'."

Konuşmanın ardından Deniz Ataç'a yaprak motifli tablo hediye edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tema Vakfı Başkanı Ataç Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement