Temad 31 Yaşında - Son Dakika
Yerel

Temad 31 Yaşında

Temad 31 Yaşında

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Manisa Şube Başkanı Muharrem Turhan, “Kökenimiz, kimliğimiz, inancımız ne olursa olsun 78 milyon hepimiz kardeşiz. Gün, demokrasimize, birliğimize ve birbirimize sahip çıkma günüdür.

17.10.2015 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Manisa Şube Başkanı Muharrem Turhan, "Kökenimiz, kimliğimiz, inancımız ne olursa olsun 78 milyon hepimiz kardeşiz. Gün, demokrasimize, birliğimize ve birbirimize sahip çıkma günüdür. Gün, teröre hayır, kardeşliğe evet deme günüdür" dedi.

TEMAD'ın kuruluşunun 31'inci yılı ve Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla TEMAD Manisa Şubesi, Cumhuriyet Meydanında bulunan Milli Egemenlik Anıtı'na çelenk sundu. Programda kısa bir konuşma yapan TEMAD Manisa Şube Başkanı Muharrem Turhan, "Kötü günlerden geçiriyoruz. Allah sonumuzu hayretsin. Onun için ben bizlerin özlük haklarından ziyade şu anki Türkiye'nin içinde bulunduğu ortama bağlı kalarak kendi özlük haklarımıza dokunmadan kısa bir konuşma yapacağım. Uludere'den yola çıkarak söylüyorum. Devlet büyüklerimiz Uludere'de ölen kaçakçılara gösterdiği duyarlılık ve hassasiyeti, ailelere verdiği maddi ve manevi değeri maalesef gazi ve şehitlerimize vermemektedir. Bunların ailelerine bu değeri göstermemektedir. Devlet büyüklerimizden şehitlerimize ve gazilerimize sahip çıkmalarını bekliyoruz" dedi.

"Bu vatan, bu bayrak hepimizin" diyen Turhan, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Kökenimiz, kimliğimiz, inancımız ne olursa olsun 78 milyon hepimiz kardeşiz. Gün, demokrasimize, birliğimize ve birbirimize sahip çıkma günüdür. Gün, teröre hayır, kardeşliğe evet deme günüdür. Bunun için bu konuda herkesin gerekli hassasiyeti göstermesini istiyorum. Şehitlerimiz rahmetle anıyor, gazilerimize ve hayatta bulunan bütün meslektaşlarımıza uzun ömürler diliyorum. Ne mutlu Türküm diyene."

TEMAD Manisa Şube Başkanı Muharrem Turhan'ın konuşmasının ardından törene katılanlar orduevinde ağırlandı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Temad 31 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement