TEMAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Özdoğan Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

TEMAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Özdoğan Güven Tazeledi

TEMAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Özdoğan Güven Tazeledi

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Afyonkarahisar Şubesinin bugün gerçekleştirilen genel kurulu sonrası, mevcut Başkan Ünal Özdoğan güven tazeledi.

24.05.2014 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Afyonkarahisar Şubesi'nin bugün gerçekleştirilen genel kurulu sonrası mevcut Başkan Ünal Özdoğan güven tazeledi.

Dernek binasından gerçekleştirilen genel kurulun Divan Başkanlığını Afyonkarahisar İl Dernekler Müdürü Ahmet Gök'ün yaptığı genel kurulda 43 üyesi bulunan dernekte 40 üye oy kullandı. Tek listenin olduğu seçimler öncesi bir konuşma yapan Başkan Özdoğan, derneğin Türk Silahlı Kuvvetleri'nde (TSK) görev yapan astsubayların bir çatı altından toplanıp, hizmet süreleri içerisinden birlik ve beraberliklerini devam ettirmeleri için faaliyet gösterdiğini söyledi.

Başkan Özdoğan, genel kurulun ardında da birlik ve beraberlik içerisinden hizmetlerini yürüteceklerini kaydetti. Yapılan genel kurul sonrası ay kullanma işlemine geçildi. Yapılan oylamada Başkan Özdoğan ve yönetimi 40 oyla güven tazeledi.

Öte yandan, Başkan Özdoğan 1992'de kurulan derneğin 10'ncu defa başkanı seçilirken, kentte de 22 yıldır görev yapan dernek başkanı olarak kırılması zor bir rekora imza attı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TEMAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Özdoğan Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement