Temad'da Başkan Yeniden Muharrem Turhan - Son Dakika
Yerel

Temad'da Başkan Yeniden Muharrem Turhan

Temad\'da Başkan Yeniden Muharrem Turhan

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Manisa İl Başkanlığı 12'nci Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Muharrem Turhan yeniden başkanlığa seçildi.

05.05.2014 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Manisa İl Başkanlığı 12'nci Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Muharrem Turhan yeniden başkanlığa seçildi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Manisa İl Başkanlığı 12'nci Olağan Genel Kurul Toplantısı Manisa Orduevinde yapıldı. Toplamda 295 üyenin yer aldığı derneğin başkanlık seçiminde 84 üye oy kullandı. Bir oyun geçersiz çıktığı seçimde 83 üyenin oyunu alan Muharrem Turhan ve ekibi yeni yönetim kurulu olarak seçildi.

Seçimin ardından gerçekleşen toplantıda emekli astsubayların sorunları, derneğin sosyal konuları ve planlı faaliyetleri ele alındı.

Dernek Başkanı Turhan, yıllardır ötelenen hakların iyileştirilmesi için çalıştıklarını belirterek, "Yıllardır ötelenen astsubay sorunlarının verilen tüm sözlere rağmen ciddi bir ilerleme kaydedilememiştir. Bu durum astsubaylar açısından tepkilere neden olmuştur. Sıkıntılarımızı defalarca ilgili makamlara iletmemize rağmen henüz sorunlarımızın çözümü ile ilgili ciddi bir adım atılmamıştır. Mayıs ayında çıkması beklenen torba yasada astsubay sorunlarına çözüm üretilmesini bekliyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Temad'da Başkan Yeniden Muharrem Turhan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement