Temel Sanat Eğitimi" Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Temel Sanat Eğitimi" Sergisi Açıldı

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü tarafından düzenlenen "Temel Sanat Eğitimi" sergisi açıldı.

14.04.2015 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü tarafından düzenlenen "Temel Sanat Eğitimi" sergisi açıldı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadettin Sarı, fakültenin sergi alanında yaptığı konuşmada, Temel Sanat Eğitimi'nin güzel sanatlar fakültelerinin temel derslerinden olduğunu söyledi. Fakülte öğrencilerinin Temel Sanat Eğitimi dersinde zorlandıklarına işaret eden Sarı, "Olması gereken de bu. Ama sonuçta göreceğiniz gibi çok değerli, çok başarılı eserler ortaya çıkıyor" dedi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü Öğretim Görevlisi Gülşen Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1999 yılından bu yana temel sanat eğitim dersi verdiğini, sergide 1999-2015 yılları boyunca eser vermiş öğrencilerin çalışmalarının yer aldığını söyledi.

Öztürk, sergideki eserlerden temel sanat eğitiminde nasıl bir değişim ve gelişim yaşandığını görülebileceğine işaret etti.

Sergi, 22 Nisan'a kadar açık kalacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Temel Sanat Eğitimi' Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement