Temiz Bir Tekkeköy İçin Pedal Çevirdiler - Son Dakika
Yerel

Temiz Bir Tekkeköy İçin Pedal Çevirdiler

Temiz Bir Tekkeköy İçin Pedal Çevirdiler

Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Tekkeköy Belediyesi ile Tekkeköy İmam Hatip Okulları Yaptırma, Yaşatma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği ortaklaşa “Temiz Bir Tekkeköy İçin Haydi Pedal Çevirelim” sloganıyla bisiklet turu düzenledi.

06.06.2014 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Tekkeköy Belediyesi ile Tekkeköy İmam Hatip Okulları Yaptırma, Yaşatma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği ortaklaşa "Temiz Bir Tekkeköy İçin Haydi Pedal Çevirelim" sloganıyla bisiklet turu düzenledi.

Tekkeköy Toplum Sağlığı önünde toplanan vatandaşlar bisikletleriyle Tekkeköy Meydanı'na geldi. Tekkeköy meydanında yapılan basın açıklamasının ardından öğrenciler ve vatandaşlar bisikletleriyle ilçeyi dolaştılar.

Tekkeköy Meydanı'nda bir konuşma yapan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında 'Temiz Bir Tekkeköy İçin Haydi Pedal Çevirelim' sloganıyla bir bisiklet turu düzenledik. Amacımız vatandaşlarımızın çevreye duyarlılığını arttırmak ve temizlik konusunda daha duyarlı ve dikkatli hareket etmelerini sağlamak" dedi. Ardından proje koordinatörü Ahmet Bederoğlu basın açıklaması yaptı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Temiz Bir Tekkeköy İçin Pedal Çevirdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement